-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her insan hayatının belirli dönemlerinde bu tür sorularla boğuşur.
Neye inandığınız değil, kendinizi nasıl mutlu hissettiğiniz önemli.
İsterseniz fanusta kırmızı bir Japon balığına inanın, eğer mutluysanız sorun yok.
Bu bakış açısı aslında Niçe'ye aittir.
Niçe dinsiz bir adam olduğundan, inançlı olan ailesiyle arası oldukça açılır. Özellikle de kızkardeşi Elizabeth'le.
Ayrı şehirlerde yaşadıklarından birbirleriyle sürekli mektuplaşırlar. Ancak bir dönem Elizabeth'te bazı çelişkilere düşer ve inancını sorgulamaya başlar.
Bunun üzerine Niçe, içsel huzurun neye inandığından daha önemli olduğunu söyleyen bir mektup yazarak kız kardeşine cevap verir.
Cennet ve cehennem olmasaydı başlıklı yazımı da ayrıca okumanızı öneririm.
https://ciplakyazar.com/deneme/cennet-ve-cehennem-olmasaydi
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
qweuto
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dünya ya gelmek veya gelmemyi sorulmadığını nereden biliyorsun ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
çok derine inmek ıstemıyorum herkes kendince haklı ama ben hala boşluktayım şüphesız kı bızı yaratan bir allahc.c olduğuna inanıyorum canımızın onun olduğunuda biliyorum verdığı nımetlerı de görüyorum kusursuz güzellıllere sahıp olduğumuzuda görüyorum fakat böyle bır durum daha var (para) malesefkı ınsanlarımız allahtan çok paraya kul olmuş durumdalar hatta allahın yarattığı güzellıklerı görebılmek ıçın bıle para lazım madem böyle bır dunya yaratıyorsun madem böyle kusursuz bır sıstem hazırlıyorsun neden hala paraya tapan ınsanları helak etmıyorsun neden sana ınanmayanlara varlığını kabul ettırmıyorsun neden mazlumları kötülere karşı yenilgiye uğratıyorsun her defasında bu konu uzarr gıder
elhamdülıllah müslümanim fakat bir sürü soru var kafamda bu soruları sormamın sebebıde birçok kisi benım gıbı düşünmüştür ıllakı bu sorulara cevap bulamadınmı göçüp gıdeceğız
1 kişi bu mesajı beğendi.