TechnicaL adlı üyeden alıntı

Konuya yazanlardan çok bilgim olduğu kesin :) En azından bilgiyi direkt olarak bilmesemde birinci ağızdan bilgiyi verdim. Bkz: Video...

Aratırmadan ''bence lokasyonun etkisi yoktur'' deniliyor. O zaman bende ''Dünya karedir'' şeklinde bir ifade kullansam ne dersiniz ?

İstediğiniz kadar da report edebilirsiniz. Ben topu havaya attım. İster alının,ister alınmayın. :)

Merhaba;

Bakınız hocam.Birbirimizin kalbini kırmaya filan değmez ramazan ayında bir söz için.(Uzatmanın anlamı yok) O yüzden benim size sitemim oradaki o sözünüz yakışmamış.Bakın ben orada buyrun paylaşın demişim.Ancak siz orada kullandığınız sözle pek hoş bir mesaj yollamamışsınız.Her insan hata yapabilir veya bilgileri yanlış olabilir.Biz şahsen üstümüze alınmıyoruz ama oradaki sözünüzü(bkz: ahkam kesmek)

Bu sözcüğün anlamını sizde biliyorsunuz zaten;

Bilip bilmeden atıp tutmak vb... anlamlara geliyor.Burada herkesin kendine göre iyi-kötü bilgisi var.Bunu sorgulamak ne benim ne de bizlerin ya da kısacası genel anlamda kişi harici kimsenin sorumluluğunda,görevinde değildir.Bilginiz olabilir açıkca ve güzel bir dille yazabilirdiniz.Oradaki o sözü aynı şekilde size söyleseler aynı tepkiyi gösterebilirdiniz.Biraz empati kurun...

Saygılarımla...