Merhabalar, ben Mustafa Ersoy. Bireysel bir twitter hesabım var ve gt yoluyla takipçi yükseltmeye çalışıyorum. (
https://twitter.com/mustafa_ersoyy) bu konuyu açma sebebime gelirsek.
1-) Attığım tweet 24 saat içinde takipçi sayımın yarısı kadar görüntülenme alıyor bu istastik normal midir?
2-) Attığım tweete ilk dakikalarda çok etkileşim gelirse genelde görüntülenme böyle devam ediyor. Bu yüzden smm panelden ilk 10 dk içinde 5-10 ek beğeni almak istiyorum. bu beğenileri teker teker talep edebileceğim smm panel var mı? Amacım tüm takipçilerime attığım tweetin gösterilmesi.
3-) Hesabımın yüksek bir görüntüleme ve takipçi kitlesi olmadığını biliyorum, fakat yinede sponsor olmak isteyen birini bulabilir miyim? veya benim gibi yazılım, kişisel gelişim üzerine twitter hesabı olan varsa karşılık retweet atmamız mümkün müdür? Taleplerinizi pm yoluyla veya twitter üzerinden iletebilirsiniz.
4-) GT hariç hesabımı tanıtabileceğim yollar nelerdir? Denediniz mi ve nelerden memnun kaldınız.
Şimdiden geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim ve herkese iyi çalışmalar dilerim.