Bayram Arslan‘ın tasarladığı miniBlog temasını hazır elimde iş yokken html-css döktüm ve daha sonra wordpress entegresini tamamladım.Kişisel blogunuzda kullanabileceğiniz gayet güzel bir tema.MiniBlog teması ile birlikte herhangi bir eklenti kullanmanıza gerek yoktur.Tema %100 SEO ve GTMetrix uyumlu dökülmüştür.Temanın GTMetrix Değerleri %97 A,%93 A‘dır.Google Page Speed Değeri 100 üzerinden 97‘dir.Yazılarınızda resim kullanmak isterseniz “öne çıkarılmış görsel” özelliğini kullanarak resim ekleyebilirsiniz.Bu resim için en ideal boyut (576px/100px) boyutlarıdır.

Üst kısımda bulunan Menüyü wordpress menü özelliğini kullanarak düzenleyebilirsiniz.”Görünüm >> Menüler” yolunu takip ederek menünüzü ayarlayabilirsiniz.

Tema’da herhangi bir güncelleme olduğu zaman admin panelinden uyarı mesajı gösterilecektir.Bu uyarıyı gördüğünüzde temayı güncellemenizi tavsiye ediyorum.Çünkü yeni versiyonlarda güzel değişiklikler yapmayı planlıyorum.

Temayı aşşağıdan indirebilirsiniz.Dosyanın içinde Tasarımın PSD,HTML-CSS ve WordPress Entegre edilmiş dosyalarını bulabilirsiniz.Dosya Boyutu 2,27 MB’dır.

İNDİR - Tema Sayfası

İyi Bloglamalar !

Tema Destek Sayfası : miniBlog Teması (PSD,HTML-CSS,WordPress)