-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hakkımızda sayfanız yok, gizlilik politikanız yetersiz
Bunun dışında kalanları sizin söylemeniz daha kolay
Yazılar özgün mü?
Site güncel mi?
Resimler özgün mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hocam yazılar özgün site güncel resimler boyutları oynamış üzerilerine yazı yazılmış bir şekilde onlarda özgün oluyor herhalde. gizlilik politkasını tekrar düzenlerim hocam hakkımda sayfası oluştururum farklı bir şey yapmam gerekir mi?? yemek tariflerinde bir kaç tane başkasının youtube videoları mevcut acaba ondan mı???
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site Arşivi veya Site Haritası diye bir sayfa oluşturup site haritanızı oraya ekleseniz daha da güzel olur. Örneğin
buradaki gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Youtube videosu tam aksine +puan kazandırır.
Temel şartlar bunlar. En eski yazılardan bir kaçını güncelleyin. Örneğin 1 paragraf bir yazı ekleyin veya bir resim ekleyin. Hakkımızda sayfanızı yapın. Tekrar başvurun umarım olumlu olur. Başarılar
Hocam biraz araştırdım açılır menüler politika ihlali imiş bende açılır menü mevcut header de onları kaldırcam sitemap eklicem yukarıda arkadaşın dediği gibi,sizin dediğiniz gibi gizlilik politikasını düzenleyip hakkımda sayfası oluşturcam inşallah kabul ederler. Günlük 3 5 tık alıyor kabul etseler de para kazandırmaz zaten ama ileride belki yüksek hitlere ulaşırım o zaman para kazandırır hemde çalışma işdahım daha çok artar. Hepinizden Allah razı olsun yardımınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
fatih7544 site benim değil hocam, çok sevdiğim bir abimin sitesi. Yorumunuzu ona ileteceğim ama :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
site benim değil hocam, çok sevdiğim bir abimin sitesi. Yorumunuzu ona ileteceğim ama
Alt yapı blogger galiba sitenin böyle başarılı bir tema ilk defa gördüm diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
fatih7544 tasarımın en güzel yanı premium versiyon olması hocam. Oradan buradan hacklink yeme korkusu yok o yüzden :laugh: