Dostum öncelikle eline sağlık, genel hatlarıyla iyi bir tasarım çıkardığını söyleyebilirim. Spesifik olarak inceleme şansı bulamadım ama ilk bakışta gözüme çarpan bazı detaylardan bahsedeyim, böylelikle belki bir faydam dokunur.
-İlk olarak Kullandığın ana renk olan turuncu ve tonları her ne kadar güzel ve yumuşak görünse de tasarımın her alanında bu kadar sık şekilde kullanman tasarımı boğup, sıkıcı hale getirecektir. Genelde tasarımcılar arasında yaygın olarak %60 %30 %10 kuralı renk tercihlerinde uygulanır. (İnternetten bu konuda makalelere, videolara göz atabilirsin.)
-Gözüme çarpan bir diğer kısım ise pagination alanında kutucuğun arkasında gölge kullanmışsın, bu tarz soft renkler üzerinde gölge kullanmak anlaşılırlığı ve görünümü etkileyecektir.
- Tasarımda süreklilik önemli bir konudur, bu tarz tasarımlar yapmadan önce kendine bir design guideline oluşturup butonları, inputboxları vs. daha önceden tasarlarsan bu sorunu aşabilirsin diye düşünüyorum. Bunu söylememin nedeni tasarımın bazı kısımlarında yuvarlak kenarlı butonlar kullanırken bazı kısımlarında köşeli şekilde kullanmışsın ya da buton içerisinde büyük harf, küçük harf değişmiş. Aynı şey Tipografi ve İkonografi için de geçerli.
Bunlar dışında ilk bakışta gözüme çarpan bir detay göremedim fakat dediğim gibi beni yanlış anlama tasarımın zaten güzeldi fakat bir faydam olması açısından bu detayları belirtiyorum, umarım faydalı olmuştur.