onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turuncu+Beyaz uyumu güzel görünüyor tabi sizin yorumunuz benim için daha değerli teşekkür ederim yorumunuz için yeni kodladığım tema biraz daha sade renkler şeçtim :)
Dijital Bir Yazı Atölyesi
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim.
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni Kodlamaya başladığım tema
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum öncelikle eline sağlık, genel hatlarıyla iyi bir tasarım çıkardığını söyleyebilirim. Spesifik olarak inceleme şansı bulamadım ama ilk bakışta gözüme çarpan bazı detaylardan bahsedeyim, böylelikle belki bir faydam dokunur.
-İlk olarak Kullandığın ana renk olan turuncu ve tonları her ne kadar güzel ve yumuşak görünse de tasarımın her alanında bu kadar sık şekilde kullanman tasarımı boğup, sıkıcı hale getirecektir. Genelde tasarımcılar arasında yaygın olarak %60 %30 %10 kuralı renk tercihlerinde uygulanır. (İnternetten bu konuda makalelere, videolara göz atabilirsin.)
-Gözüme çarpan bir diğer kısım ise pagination alanında kutucuğun arkasında gölge kullanmışsın, bu tarz soft renkler üzerinde gölge kullanmak anlaşılırlığı ve görünümü etkileyecektir.
- Tasarımda süreklilik önemli bir konudur, bu tarz tasarımlar yapmadan önce kendine bir design guideline oluşturup butonları, inputboxları vs. daha önceden tasarlarsan bu sorunu aşabilirsin diye düşünüyorum. Bunu söylememin nedeni tasarımın bazı kısımlarında yuvarlak kenarlı butonlar kullanırken bazı kısımlarında köşeli şekilde kullanmışsın ya da buton içerisinde büyük harf, küçük harf değişmiş. Aynı şey Tipografi ve İkonografi için de geçerli.
Bunlar dışında ilk bakışta gözüme çarpan bir detay göremedim fakat dediğim gibi beni yanlış anlama tasarımın zaten güzeldi fakat bir faydam olması açısından bu detayları belirtiyorum, umarım faydalı olmuştur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür yorumlar cidden benim için değerli hatalarımı vs. Düzeltiyorum sizlerin yorumları sayesinde teşekkür ederim yorumun için tekrardan
https://www.hazirsitekodlari.com adresinden demosuna bakabilirsiniz
Ayrıca yeni başladığım tema :
https://i.hizliresim.com/LKgfpo.png buradan bakabilirsiniz teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım çok güzel ancak önerilerime kulak asın :)
Tasarım bir üye profili sayfası gibi olmuş. Bence blog tasarımı yapın. Yazının yukarısında yazar olsun. Yazar kısmının üzerine tıklandığında bu tasarıma gitsin ve üye profili sayfası bu şekilde olsun.
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Küçükken yaptığım ilk tasarımlardan birtanesi vay bee 🙂🙂
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cinarweb adlı üyeden alıntı
Tasarım çok güzel ancak önerilerime kulak asın :)
Tasarım bir üye profili sayfası gibi olmuş. Bence blog tasarımı yapın. Yazının yukarısında yazar olsun. Yazar kısmının üzerine tıklandığında bu tasarıma gitsin ve üye profili sayfası bu şekilde olsun.
Header kısmı twitter vs. Oralardan esinlenerek yaptım fakat dediğinizde olabilir mantıklı v2 versiyonunda düşünebilirim teşekkürker yorumunuz için 🙂
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzelmiş ancak ben biraz kılımdır bu tarz konularda. Mesela 404 sayfasında büyüteci yüzünün üstüne tutuyor hafiften ama büyütecin özelliği olan oradaki büyüme eylemi gerçekleşmemiş. :) Detay ama sonuçta bir tavsiye niteliğinde.