[QUOTE=linksiz;356469]
Hocam adam zaten adanadaki sürücü kurslarını aratırsa;
resimde belirttiğim gibi koyu yeşil aranma ifadeleri zaten belirginleşecek.Zaten sizin uzantınız;
adanada-ki-surucu-kurslari-abccdefg-surucu-kursu-hakkinda-bilgiler
olacak.Yani yukarıdaki örnekler ile aynı.Birde description ve keywords kısmını da güzel girerseniz olmayacak bir durum değil.Ziyaretçi zaten arattığı şeyi bulmak istediği zaman Google her şeyi devreye sokuyor.Description kısmından tutun da site uzantısına kadar. O yüzden 81 tane kategori açıpta uğraşacağınıza bu daha mantıklı. Yok ben açar SEO sunu sağlam yaparım(her ile ayrı olarak) diyorsanız siz bilirsiniz...
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
Hocam adam zaten adanadaki sürücü kurslarını aratırsa;
resimde belirttiğim gibi koyu yeşil aranma ifadeleri zaten belirginleşecek.Zaten sizin uzantınız;
adanada-ki-surucu-kurslari-abccdefg-surucu-kursu-hakkinda-bilgiler
olacak.Yani yukarıdaki örnekler ile aynı.Birde description ve keywords kısmını da güzel girerseniz olmayacak bir durum değil.Ziyaretçi zaten arattığı şeyi bulmak istediği zaman Google her şeyi devreye sokuyor.Description kısmından tutun da site uzantısına kadar. O yüzden 81 tane kategori açıpta uğraşacağınıza bu daha mantıklı. Yok ben açar SEO sunu sağlam yaparım(her ile ayrı olarak) diyorsanız siz bilirsiniz...
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
Hocam ben onu kastetmedim.Mesela siteme girince sağ bölümde adana sürücü kursları,elazıg sürücü kursları,ağrı sürücü kursları diye bir liste yapıcam.Adana sürücü kurslarına basınca adanaki sürücü kursları yazıları gelicek.Bu sağ taraftaki liste 81 listenin kategorisimi olsun yoksa www.site.com/etiket/adanasürücükursları mı olsun diye düşünüyorum.81 tane kategori olmazsa tüm yazılara etiket girip etiket üzerinden yönlendireceğim.Sizce ne yapayım etiket mi olsun ?