Ekran goruntusu atıyorum
ayrıca programda netframwork versiyon hatası aldım
ayrıca programda netframwork versiyon hatası aldım
Gerekli açıklamayı pm olarak gönderdim ama burada da paylaşayım net framework hatası yani mozgule hatası alanlar vcredit adındaki dosyanın kurulumunu yapması gerekmektedir.
programa site linki ekledim ama 30 saattir bir hareketlillik yok malesef sadece tanıım için yt kanalımı eklememiz gerekiyor
Programdan izlenme gelmesi için yeterli kredinizin olmsı ve girdiğiniz arama teriminin ilk 100. sırada çıkması gerekmektedir. kredi kazanmak için program indir kısmındaki programı indirseniz program arkaplanda otomatik olarak başkalarının videolarını izler sitelerini gezer siz diğer işlerinizi yaparken kredi kazanmış olursunuz.
hocam geçenlerde denedim ben ama hata mi yaptım bilmiyorum arama olarak çıkmadı. hatta direk diğer olarak hazarhit.com olarak gözüktü bende yüklenmedim sorun olmasın diye
hazarhit.com gözükmesinin nedeni site ekle menüsünde eklediğiniz linke tıkladıysanız o şekilde gözükebilir onun dışında hazarhit ile ilgili bir şey çıkmaz hocam rahat olabilirsiniz :)
kemalunlu70 adlı üyeden alıntı
Kendim 2k yakın kredi biriktirdim ancak bana gelen giden yok daha. İşlemleri yanlış mı yaptım bilmiyorum :)Durumu pasif gözükmekteydi, aktif yaptım sonucu paylaşacağım.
Herhangi bir sorun yaşarsanız anydesk ip gönderin pm olarak ben yardımcı olurum size :)