lostyazilim
tr.link

Com.tr domain alma ve gmaile yönlendirme.

14 Mesajlar 2.825 Okunma
lstbozum
tr.link

Gulen1Adam Gulen1Adam Gülen1adam Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Elektronik Teknisyeni
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 0 / 119
  • Ticaret 20, (%100)
Adsoyad.com.tr domaini almak istiyorum. 5 yıllık alınabiliyor en fazla uzatma hakkim varmi yoksa 5 yil sonra tekrar düştükten sonramı almam gerekiyor.

Info@adsoyad.com.tr uzantili mail adresi açıp gmail üzerinde kullanmak istiyorum. Tam bir bilgiye ulaşamadım. Sadece domaini satin alarak olmasini istiyorum . Extra mail hosting almak zorunda kalmaktan taraftar değilim.

En ucuz 10 yillik com.tr uzantili domain nerden alabilirim. Veya 5+5 yillik uzatabilirmiyim.
Mail hosting almadan hangi site üzerinden mail açıp yönlendirme yapabilirim.

wmaraci
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Süre konusunda tam bir fikrim yok fakat domainin süresinin bitmesine az kala çalıştığın firma sana mail atacaktır. Domain yönlendirmek için ben improvmx.com kullanıyorum.

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
Hosting olmadan mail gönderip alamazsınız. Yakın zamanda ücretsiz hosting vereceğiz oradan alabilirsiniz.

• Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 0 / 119
  • Ticaret 20, (%100)

Saffet adlı üyeden alıntı

Hosting olmadan mail gönderip alamazsınız. Yakın zamanda ücretsiz hosting vereceğiz oradan alabilirsiniz.

Peki uzatma konusunda bilginiz varmıdır. 5 yildan sonra ne ypmam gerekiyor. Net bir bilgi bulunmuyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 0 / 119
  • Ticaret 20, (%100)

kelebek adlı üyeden alıntı

Süre konusunda tam bir fikrim yok fakat domainin süresinin bitmesine az kala çalıştığın firma sana mail atacaktır. Domain yönlendirmek için ben improvmx.com kullanıyorum.

Domaini yönlendirmek istemiyorum. Web mail açıp onu gmail üzerinde kullanmak istiyorum.

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
adsoyad.com.tr max 5 yıllık domain alabilirsiniz. bitim sürecine yakın devam ettirmek istiyorsanız yine 1-2-5 yıllık periyodlarda tescil edebilirsiniz.

mail@adsoyad.com.tr için domain haricinde hosting hizmeti almalısınız. Mail işlevleri hosting paketlerinden yapılmaktadır. Hosting aldıktan sonra istediğiniz mail adresini oluşturabilirsiniz. Bu mail adreslerinizi de başka bir maile yönlendiremezsiniz. Gmail Yahoo, Oıutlook ya da farklı mail alma uygulamalarından takip etmek istiyorsanız POP3 mail girişi yaparak mail@adsoyad.com.tr adresinize gönderilen mailleri Gmail gibi uygulamalardan da takip edebilir ve mail gönderebilirsiniz.

• Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 0 / 119
  • Ticaret 20, (%100)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

adsoyad.com.tr max 5 yıllık domain alabilirsiniz. bitim sürecine yakın devam ettirmek istiyorsanız yine 1-2-5 yıllık periyodlarda tescil edebilirsiniz.

mail@adsoyad.com.tr için domain haricinde hosting hizmeti almalısınız. Mail işlevleri hosting paketlerinden yapılmaktadır. Hosting aldıktan sonra istediğiniz mail adresini oluşturabilirsiniz. Bu mail adreslerinizi de başka bir maile yönlendiremezsiniz. Gmail Yahoo, Oıutlook ya da farklı mail alma uygulamalarından takip etmek istiyorsanız POP3 mail girişi yaparak mail@adsoyad.com.tr adresinize gönderilen mailleri Gmail gibi uygulamalardan da takip edebilir ve mail gönderebilirsiniz.

Arastirmalarim sonucu yoncu.com da alan adi aldığımız zaman 10 adet mail 100mb veriyor mail için onu alıp pop3 ile baglayabilirmiyim peki.

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Gulen1Adam adlı üyeden alıntı

Arastirmalarim sonucu yoncu.com da alan adi aldığımız zaman 10 adet mail 100mb veriyor mail için onu alıp pop3 ile baglayabilirmiyim peki.

BURADA ki seçenekleri de inceleyin. Hemen hosting almayın. Kullanım amacına göre yeteri kadar seçenek sunuyor mu onu değerlendirmenizi öneririm.
"100MB veri" sizin hosting alanınız ile alakalıdır. Site dosyaları ile birlikte sunucuda barındıracağınız mail sayısı ve bu maillerin barındıracağı ek dosyalarla birlikte boyutu önemlidir.

Kullanım amacınız burada önemli.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)

Gulen1Adam adlı üyeden alıntı

Domaini yönlendirmek istemiyorum. Web mail açıp onu gmail üzerinde kullanmak istiyorum.

Demek istediğinizi tam anlayamadım. Alan adınızın mx kayıtlarını o siteye yönlendirirseniz gelen mailler gmail adresinize yönlendiriliyor.

Örn: ahmet@deneme.com -> ahmet4365@gmail.com

Not: Mx ile dns adresi farklı şeylerdir.

Serbay54 Serbay54 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 60
  • Ticaret 18, (%94)
Merhaba,

.tr uzantılı alan adları maksimum 5 Yıl kayıt ediliyor. 5 Yıl olarak kayıt ettiğiniz bir .tr uzantılı alan adını 1. yılın dolmasını müteakip 1 yıl uzatabiliyorsunuz.

Alan adınızı metunic.com.tr üzerinden satın almanız ve metunic dns sunucularını kullanmanız durumunda, sistem size hiçbir hostinge bağlı olmadan mx kaydı düzenlemenize izin veriyor.

Yandex mail alt yapısı ücretsiz olup, dilerseniz mx.yandex.net yönlendirmesi yaparak sahibi olduğunuz alan adı ile mail hizmeti kullanabilirsiniz.

Saygılar

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al