-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adsoyad.com.tr domaini almak istiyorum. 5 yıllık alınabiliyor en fazla uzatma hakkim varmi yoksa 5 yil sonra tekrar düştükten sonramı almam gerekiyor.
Info@adsoyad.com.tr uzantili mail adresi açıp gmail üzerinde kullanmak istiyorum. Tam bir bilgiye ulaşamadım. Sadece domaini satin alarak olmasini istiyorum . Extra mail hosting almak zorunda kalmaktan taraftar değilim.
En ucuz 10 yillik com.tr uzantili domain nerden alabilirim. Veya 5+5 yillik uzatabilirmiyim.
Mail hosting almadan hangi site üzerinden mail açıp yönlendirme yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Süre konusunda tam bir fikrim yok fakat domainin süresinin bitmesine az kala çalıştığın firma sana mail atacaktır. Domain yönlendirmek için ben improvmx.com kullanıyorum.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting olmadan mail gönderip alamazsınız. Yakın zamanda ücretsiz hosting vereceğiz oradan alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Merhaba,
.tr uzantılı alan adları maksimum 5 Yıl kayıt ediliyor. 5 Yıl olarak kayıt ettiğiniz bir .tr uzantılı alan adını 1. yılın dolmasını müteakip 1 yıl uzatabiliyorsunuz.
Alan adınızı metunic.com.tr üzerinden satın almanız ve metunic dns sunucularını kullanmanız durumunda, sistem size hiçbir hostinge bağlı olmadan mx kaydı düzenlemenize izin veriyor.
Yandex mail alt yapısı ücretsiz olup, dilerseniz mx.yandex.net yönlendirmesi yaparak sahibi olduğunuz alan adı ile mail hizmeti kullanabilirsiniz.
Saygılar