-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar farklı ülke uzantıları Türkiye Iplerinden google aramalarında çoook gerilerde hatta çoğu zaman aramalarda çıkmamaktadır. Bilgilerinize Arz Ederim.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bazılar google aramalarında çıkmadığını görmediğini sölemiş e çıkmaz bu domainler coğrafi hedeflere ilişkilendirilmiş domainlerdir almanyada com.tr domaini arasan kafada göremezsin coğrafi hedefi TR dir. Olaya bu mantıkla bakarsan .ca uzantısınıda o ülkeye göre optimize ederek kelime olarak o ülkenin google aramalarında kafa yapabilirsin TR de şansın olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bugün ca uzantılı domainim kapandı cira.ca ile iletişime geçtim kanada vatandaşı olmadan açamazsınız dediler domain süresi bitene kadar kapalı kalacak sonra silinecek denildi şimdi ihs den gelecek haberi bekliyorum ticket açtım ilgileniyoruz dediler ama sonuç yok. Eğer açamazlar ise mağduriyetimi gidermek zorundalar dimi? zararımı kim karşılayacak baştan neden demediler. Pr 4 kadın sitesiydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
mhmtky adlı üyeden alıntı
bugün ca uzantılı domainim kapandı cira.ca ile iletişime geçtim kanada vatandaşı olmadan açamazsınız dediler domain süresi bitene kadar kapalı kalacak sonra silinecek denildi şimdi ihs den gelecek haberi bekliyorum ticket açtım ilgileniyoruz dediler ama sonuç yok. Eğer açamazlar ise mağduriyetimi gidermek zorundalar dimi? zararımı kim karşılayacak baştan neden demediler. Pr 4 kadın sitesiydi
tam bunu sorucaktım baştan sona postları okuyordum; bir ülkeye özel uzantı almışsınız, bunun yasal bir yükümlülüğü yok mu diye. Umarım böyle bir sorun başınıza gelmez, çünkü aramalara kelime odaklı olan google için fazlasıyla kurnazca bir hareket olarak gözüme çarpıyor bu durum.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com