Mrtcn adlı üyeden alıntı

Herkesin başına gelebilecek ve ciddiye alınması gereken bir olay bu, komik olan kısmını anlayamadım?

millete bakım var demesi mi komik?


refalert adlı üyeden alıntı

Para kazandıgın bir sitenin hacklenmesi hoşuna gidermi delikanlı?


burakeyr adlı üyeden alıntı

Türk bir sitenin hacklenmesine gülen bir bilişimci.


Sakin olun . Öncelikle Mrtcn; Burada komik olan bir kısım yok herkesin sistemi hacklenebilir. Önemli olan nasıl bir açık bulundu ve ne bilgilere sızıldı. Burada ciddiye alması gereken ben değil ebebek yazılım birimi .

Bilgi refalert;
Para kazandığım hiç bir yazılım güvenlik duvarı tarafımdan yapılmadı.hepsinde yazılım firmasıyla çalışıyorum tüm sorumluluk Eticaret firmalarında. Güvenliğini almaları kendi sorumluluklarında ben bir eTicaret Yöneticisi olarak site yönetiminden ve satış odaklı stratejilerden sorumluyum güvenliğinden değil . O işi yapmaları için her yıl ödediğim 2 haneli rakamlar var . İşlerini yapsınlar .

Bilgi burakeyr;
Bu işin türkü yabancısı yok . Global olarak kullanılan bir yazılım dili var . Bizlerin eklentilerle yaptığımız açıkların bulunarak hacklenmesi çok normal .ortada bir sebep sonuç ilişkisi mevcut eğer açık verdilerse sonuçlarına katlanmak zorundalar . Alış veril yapan kişilerin bilgileri söz konusu kart bileğilerine ulaşmaları imkansız sadece şahsi üyelik bilgilerine sahip olabilirler . Yani çok dert etmenizin bir anlamı yok .