Selam WM Aracı, ben taze modetörünüz ve editörünüz Eran Küçük.

Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse, 24 yaşındayım. Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü son sınıf öğrencisiyim. Özellikle oyun sektöründe adını duymuş olabileceğiniz pek çok projede görev aldım, birkaç tane de girişim denemem oldu. Diğer bir yandan bazen senaryolar yazıp filmler çekiyorum. Fakat profesyonel hayatım daha çok İnternet üzerine kurulu.

Neler yapacağız

Foruma sonradan gelme birisi değilim. WM Aracı birçoğumuz gibi benim de bu sektörde ilk harçlığımı çıkarttığım, ilk sitemi kurarken destek aldığım, yeni bir işe başladığımda ilk duyurduğum platform. 5-6 yıldır forumun aktif kullanıcılarından birisiyim ve burada bulunmayı çok seviyorum.

Blog kategorisinde geçmişte Being Hocamın bol emek verilmiş güzel yazılarına benzer yazılar yazacağım. Orayı yeniden hareketlendirdiğimizde umarım pek çoğunuzun gün içerisinde "Acaba bugün ne yazıldı?" diye ziyaret ettiğiniz ve eğer tembellik yaptıysam kızdığınız bir yer haline getireceğiz.

Forumda ise Beyin Fırtınası kategorimizi canlandırmayı istiyorum. Kısa vadede bir moderatör olarak oraya yoğunlayaşacağım. Uzun vade için de planlarım yok değil, çeşitli etkinlikler vs. düzenleyebiliriz. Fakat o kategoriyi de tıpkı Blog gibi, günlük ziyaret edip acaba bugün ne üzerine konuşuluyor dediğiniz bir hale getirmeyi amaçlıyorum. Bu şansı tanıdığı için de Pasa Hocam'a teşekkür ediyorum. Umarım yakın bir dönemde çok daha güzel yerlere hep beraber geliriz.

Diğer bir yandan da her soru ve sorununuz için özel mesaj atarak danışabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımı ve kişisel sitemi aşağıya bırakıyorum.

Twitter - Instagram - Kişisel Sitem