csariaslan adlı üyeden alıntı

Biz de saygıyla izleriz senin oynadığın dizileri insallah istediğin yerlere gelirsin kardesim

İnşallah dostum :)

nasozby adlı üyeden alıntı

Diziyi takip ediyorum, özellikle dövüş sahneleri çok kıytırık olsa da olay kurgusu güzeldi.
Başarılar dilerim hocam.

Evet, o kadar dövüş eğitimine rağmen ancak bu kadarı oluyor.

b3yaz adlı üyeden alıntı

Bende izlemeye çalışacam. Umarım daha iyi yerlere gidersiniz.

Umarım dediğin gibi olur hocam :)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

vay vay vay hayırlı olsun kardeşlik vallaha çok sevindim artık bize selamda vermezsin :):):) şaka bi yana adına çok sevindim

Selamı esirgemem ya, aşk olsun. Ben buralarda olurum yine :)

kelimelerbenim adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun kardeşim. Seninle bi kısa film çekelim kamera falan varsa :)

Sezer'im, dostum: Valla benim ilk hedefim oydu. Bir başlangıç da yaptım ama sonra zorluklar yaşadım. Kamera olayı halledilir de kurgu ve montaj sıkıntı. Yine de fikirlerin varsa konuşalım. Benim hedefim yönetmenlik zaten :)

faruk adlı üyeden alıntı

Ben bu başlığı ilk açıldığında nasıl görmemişim ya :)
Hayırlı olsun abi. Yeni rolün daha iyiymiş gibi :)
İşler Güçlerde olur inşallah.

Teşekkür ederim abim, yeni rolüm daha iyi gibi evet :) İşler Güçler olursa daha da iyi olur ya :)

ECakmak adlı üyeden alıntı

İmzanda blog yok abim :D Hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim :)

Ha evet ya :) Şu sıralar çok sıkışığım para kazanmam lazım imzamı değiştirdim :( Suskumru yaz Google Amca'ya ilk sırada çıkarım. "Sanki aranma hacmim yüksek de; havalara bak :D"

KingReis adlı üyeden alıntı

Başarılar, dizi vs izlemediğim için bilmiyorum ama denk gelirse izlerim. Hoş denk gelme olasılığı yok işlerden dolayı. :)

Valla açıkçası ben de izleyemiyorum ya :) Olsun denk gelirse dersin bir arkadaşım vardı forumdan bir bakayım diye :)