Caner0 günlük minimum 2L bazen 3 L çıkıyor.
creed74 spor yapmak derken akşam spor yürüyüş yapıyorum iphone sağlıktan baktım günlük 8 km yürüyormuşum bugün 14 km yürüdüm mesela 10 dk 0.8 km olacak şekilde.
Mrtcn Diyet yapamadım hangi diyeti önerirsiniz doktorun verdiği diyet bana mantıklı gelmedi. Spor olarak spor salonu yakın çevremde yok. Akşamları ortalama 8km yürüyorum 15 gündür. Birde size sormak istediğim bir savaş vermişsiniz obeziteye karşı bu savaşın izleri var mı ? Yani sarkma gibi mesela bende bazı yerlerde yarılmalar oldu sanki hamile bir bayan gibi yan taraflarımda oldu bu.
yilmaz70 Günlük 8km yürüyorum ortalama aslında teknik olarak sadece sporla 14 kilo vermem imkansıza yakın. Ortalama 8.500 kaloride 1 kg gidiyor, aynı yemeği yesem daha doğrusu vücudumun ihtiyacı olanı. Günde 20 km yürüyüş çok zordur mesela hadi yaptık diyelim 1.200 kalori 30 günde 4 kilo en fazla eğer oda yediğimize dikkat edersek. 14 kilo nasıl yakılacak ki sporla ? teknik olarak yani. Aslında aldığım kaloriyi sporla çoğunu veriyorum günlük 1.000 kalorinin altındayım sürekli nadir çıkıyorum üstüne 10 km yürüsem zaten 600 kalori gidiyor.