-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alt forum sitesi açabilirsiniz. Veritabanı oluşturup site menüye bir FORUM butonu bunun için yeterli.
Alt veritabanına sunucuda bulunan Softoculous script içerisinden bir tema seçip kurabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Forum kurabilirim istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin kitlesini bozmayın, Sitenin üyelilk kısmını açın normal yorumlarda zaten üyeler forum tadını alır içeriklerden. Şu anda forum açıp siteyi bölmeyin.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Artık o kadar çok bu tarz siteler var ki, çok gündemde kalmıyorlar ne yazık ki. Kısa ömürlü bir site olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar.
Genel kullanıcının mobil cihazlar kullanımının &70-80 olduğu bir dönemde kimse forumlara pek bakmıyor bana kalırsa. Her türlü bilgi ve bilgi kirliliği var internette. Bu tabi sizi demoralize etmesin. Yapın elbette aklınızda olanı, başarının ne zaman geleceği belli olmaz. Belki sizin siteniz daha tercih edilebilir olacaktır, onu da bilemeyiz. Bazı durumları yaşamadan tecrübe edemiyor kimse...
başarılar...
Ve forumlarin çogu mobil uyumlu artik. Ben sahsen blog yerine forum kurmayi tercih ediyorum...
Ama gariptir ki mobilden girince m.wmaraci.com oluyor ve seo'de olumsuz etki yaratiyor bu. Enteresan. Admin bunu sonlandirmali...
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Uygun Fiyata Sitenize Bağlı Bir Forum Sitesi Kurabilirim Premium Üyelik Gibi Bir Çok Özelliğide Entegre Edebilirim Aklınıza Gelecek Her Konuyu
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya