Mrtcn Uzun ve açıklayıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Akşam çıktığımda 10 dk da 1 km yapmaya çalışacağım parkta yürüyorum aslında koşu bandı aldım parkta yürümek daha eğlenceli geliyor. Fakat şöyle bir durum var eğer karbonhidrat az tüketirsem çok hızlı yürüyemiyorum ve 15 km lere kadar çıkamıyorum. 6-7 de tıkanıp kalıyorum. Günlük minimum 2L içiyorum ama büyük tuvalet ihtiyacım haftada 1 geliyor neredeyse. Bu ayı bu şekilde geçireceğim temmuz bittikten sonra ilk kilomu ölçeceğim 1 ayda bir ölçmeye karar verdim. Sonrada 13 günlük diyet dedikleri (isveç diyeti olarak tanınıyor Türkiye'de) onu yapacağım ve sonrasında bir diyet programı bulup devam etmeyi düşünüyorum. Söylediğiniz gibi tavuktan da uzak duracağım. Benim aklıma takılan aslında ben proteini çok fazla (50 gram günlük) yağ ve karbonhidrat çok az tüketmeye çalışıyorum bu doğru bir şey mi ?
Feneroin hocamın dediği gibi ketojenik diyet duydum %70 e kadar yağ tüketiyorlar diye biliyorum ama hem yağ yiyerek hem yağ nasıl kaybediyoruz onu bilmiyorum.