yapay zeka(makine öğrenmesi, derin öğrenme) ile ilgilenmiyeceksen python öğrenmene gerek yok
ilk önce alan seçmelisin o alanda ilerlemelisin mobil ise kotlin swift flutter react native öğren
web ise .net core, node.js front end için react.js vue.js öğrenebilirsin oyun için c# c++
öğren
ama benim favori dilim javascript
ilk önce alan seçmelisin o alanda ilerlemelisin mobil ise kotlin swift flutter react native öğren
web ise .net core, node.js front end için react.js vue.js öğrenebilirsin oyun için c# c++
öğren
ama benim favori dilim javascript
Tabi ki herkesin fikri yorumu önemlidir fakat ben bu yorumunuza çok katılmıyorum. Python gerek Django gerek Flesk ile şuan git gide php nin yerini alıyor. Kullanım olarak web kısmında diğer dillerden çok daha kolaylık ve geniş imkanlar sağlıyor. Javascript ve frameworklerini kullanmaktan daha basit ve daha az karmaşık bir yapıya sahip. Bir framework düşününki sizi bir çok frameworklerden kurtarsın. Bu bahsettiğim Django frameworküdür. Şuan aktif olarak dünya devleri bile Django kullanıyorlar. Bunlardan birkaçı;
Instagram.
Mozilla.
National Geographic.
ve bunlar gibi daha bir çok yer var. Gerisini siz düşünün. Pythonu sadece ML, AI, BigData ile sınırlamak çok ama çok yanlış bence.