Adler adlı üyeden alıntı

Proje bukadar olumsuz yorum yazacağınıza madem bukadar iyisiniz bu konuda neden fikir sunmuyorsunuz da kendimizi geliştirelim ? Ben bu forumda sizin tarzınızdaki insanları anlamış değilim. Fikir edinmek için konu açıyoruz bilmişlik taslamaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Konunun başında kocaman yazıyor düşüncelerinizi ve öneri tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum. Forum sitelerinin amacı fikir paylaşımı bilgi edinme öğrenme öğretme v.s BİLMİŞLİK TASLAMAK DEĞİL. Yinede zaman ayırdığın için teşekkürler.

Hocam başlıkta olumsuz yorum yasaktır gibi bir şey yazmıyor ki? Proje hocam da kendi fikirlerini belirtmiş ki ben bir bildiğinin olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten de genel kategorili siteler arasındaki rekabet çok sıkı ve çok büyük uğraş gerektiriyor , eğer diğer genel kategorili sitelerden farkınız olmazsa. Ha ben kimsenin avukatı da değilim, hem konunuza fikirlerimi yazmak adına hem de alıntılamış olduğum mesajınıza yanıt olarak fikirlerimi sundum yanlış anlamayın lütfen, amacım sizin moralinizi bozmak değil, asla; başarılı olmanızı çok isterim çünkü ortada verilen bir emek var.. Başarılar ve bol ziyaretçili günler diliyorum, iyi akşamlar.

Ekleme: Bu arada tasarımda iyileştirme yapmanızı veya daha az göz yorucu bir tasarıma geçmenizi öneririm, bu haliyle de fena değil bence ama farklı bir şey olsa daha güzel olur :)