kemalunlu70 adlı üyeden alıntı
Hocam başlıkta olumsuz yorum yasaktır gibi bir şey yazmıyor ki? Proje hocam da kendi fikirlerini belirtmiş ki ben bir bildiğinin olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten de genel kategorili siteler arasındaki rekabet çok sıkı ve çok büyük uğraş gerektiriyor , eğer diğer genel kategorili sitelerden farkınız olmazsa. Ha ben kimsenin avukatı da değilim, hem konunuza fikirlerimi yazmak adına hem de alıntılamış olduğum mesajınıza yanıt olarak fikirlerimi sundum yanlış anlamayın lütfen, amacım sizin moralinizi bozmak değil, asla; başarılı olmanızı çok isterim çünkü ortada verilen bir emek var.. Başarılar ve bol ziyaretçili günler diliyorum, iyi akşamlar.Ekleme: Bu arada tasarımda iyileştirme yapmanızı veya daha az göz yorucu bir tasarıma geçmenizi öneririm, bu haliyle de fena değil bence ama farklı bir şey olsa daha güzel olur :)
hocam benim kızdığım konu burası bir forum sitesi ve burda insanların asıl bulunma hedefi bilgi alma. Her ne konuda olursa olsun biri birşey yazdığında ona bilgi verme destek olmadır burdaki hedef. Benim bu siteyi ne için kurduğum hakkında bilgi sahibi olmadan kim ne yapsın salatalık maskesini boş işler getirisi olmaz tarzı yorumlar yerine, işte şöyle yaparsan daha iyi bir sonuç alabilirsin şunu yanlış yapmışsın şöyle düzeltirsen daha iyi olur şurada hata var gibi yorumlar yapıp yardımcı olunabilir. Ben kendi postum için değil genel anlamda konuşuyorum. Hiçbir zaman karşımdakini demotive edicek birşey yazmam. Neyse sonuç olarak ben bu siteden 10k gibi bir kazanç elde etmek için açmadım. 10 yıldır bu sektörden uzağım mirc sohbet siteleri varken bu sektördeydim daha sonrasından dizi film siteleri açtım ve 10 senedir de covid-19 sürecine kadar bu tarz işlerle ilgilenmedim. Şimdi bu siteyi açmamdaki neden çevre edinme bilgi edinme ve neler yapabiliyorumu görmek.