Kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak, üzmek ya da incitmek değildi. Ben de aynı yollardan çok defa geçtim daha önce. Geriye kalan boşa emek, para ve zaman kaybıydı.
Size bu uyarıları kimse yapmamış belli. Zamanı gelince söylediklerimi çok iyi anlayacaksınız. Umarım ben yanılırım ve web siteniz gerçekten hak ettiğiniz karşılığı size verir.
Bilgiustam dediğiniz site, 15 yıllık proje ve şu anda 10k tekile sahip.
15 yıllık çalışmaya, 10k hit. Gerisini siz düşünün. İyi forumlar.
Size bu uyarıları kimse yapmamış belli. Zamanı gelince söylediklerimi çok iyi anlayacaksınız. Umarım ben yanılırım ve web siteniz gerçekten hak ettiğiniz karşılığı size verir.
Bilgiustam dediğiniz site, 15 yıllık proje ve şu anda 10k tekile sahip.
15 yıllık çalışmaya, 10k hit. Gerisini siz düşünün. İyi forumlar.
hocam benin size kızdığım noktayı yukarda açıkladım. Mevzu kırılma v.s değil. Burda amaç karşımızdakini demotive yerine destek olmak. Yazış usturubunuz karşı taraftakini tamamen demotive etme yönünde. Belki dedikleriniz doğru olabilir ama bu şekilde anlatılmaz. Neyse konuyu daha fala uzatmanın anlamı yok yukardada dediğim gibi ben bu siteyi uzun bi aradan sonra bu sektöre girdiğim için açtım ve bilgi çevre edinme amaçlı açtım. Mesela bu zamana kadar adsense le hiç çalışmadım sohbet sitelerimde banner dizi film sitelerinde de farklı reklam firmaları kullanmıştım. Şimdi bu sitede adsense reklamları ekleyip neler yapabiliyorum görmek istiyorum. Günlük 2-3k gibi rakamlara gelmek zor olmasa gerek. Bilgiustam evet eski bir site fakat son zamanlarda düşüşte günlük 25 30k cıvarında olduğu zamanları biliyorum hatta daha fazlasıda oldu diye hatırlıyorum şuan siteyle pek ilgilenilmiyor gibi belki farklı sektöre geçmiş olabilirler. Benimde hedefim biraz bilgiler pekiştirip farklı alanlara yönelmek. Şuan günlük 1k bile benim için büyük bir başarı olucak.