Site adresi: PM ile.
Site için istenen fiyat: [COLOR=#B8312F]275[/COLOR][COLOR=#B8312F]₺ - PAZARLIKSIZ.[/COLOR]
Sitenin aylık getirisi: Reklam eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi: 27/06/2020
Kategori, sitenin içeriği nedir?: Sağlık
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi.
Ziyaretçi kaynağı: Ölçülmedi.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 27/06/2020 tarihinde domain reglenmiştir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte satılık.
Hosting dahil midir?: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinen bir banı yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinen bir banı yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Jannah teması, satışa dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, yok.
[COLOR=#B8312F]Ekstra açıklama:[/COLOR] Siteyi, açık arttırmadan almıştım. Siteyi aldığım zaman iç SEO açısından vasatın altındaydı. (Satıcı alınmasın. :)) Öncelikle temayı, Jannah teması ile değiştirdim. Ardından WPRocket ve Yoast eklentisi kurup, tüm ince ayarlarını yaptım. Tüm başlıkları ve alt başlıkları, makaleleri ve resimleri olması gereken iç SEO kuralına uyumlu hale getirdim. Yoast göstergeleri, yemyeşil yanıyor. :) Sitede toplam, 22 adet tamamı özgün 7457 kelimeden oluşan makale vardır. Yaklaşık olarak, her makale 300+ kelimeden oluşuyor. Kısacası, iç SEO anlamında üst düzey bir siteyi alıp; benim vereceğim tavsiyeler ile içerik girişi yaparak üst sıralara hızlıca taşıyabilirsiniz. Siteyi, diğer sitelerime makale yatırımı yapmak için satıyorum. Fiyatta pazarlık yoktur. Çalışmalarımda, ne kadar titiz olduğumu; benden back-link paketi alanlar ve daha önce site almış arkadaşlar bilir. Alana, satana hayırlı olsun. :)
[SIZE=3]News Kaydı:[/SIZE]
[SIZE=3]GTMetrix Görüntüsü:[/SIZE]
[SIZE=3]Yazıların SEO kurallarına dikkat edildiğine dair kanıt:[/SIZE]
[SIZE=3]DA / PA / SS sorgusu:[/SIZE]
Konu multidir.