Blog'da çok fazla rekabet var. Bundan dolayı paylar artınca gelirde azalıyor.. E-ticaret'te ise bende gerçekten birşeylerin olduğunu düşünüyorum. Güzel konu fikir alışverişleri için takipteyim.

vuslatim adlı üyeden alıntı

Öncelikle güzel bir başlık teşekkür ederim.
Benim gıda üretimi yapan işletmem var 1 sene oldu ve artık üretim standartları oturdu. İnternet üzerinden satış yapacağımı anlattığımda arkadaşlarım olmaz boşuna uğraşma dediler, ben denemek için basit bir tasarım ile sistemi devreye aldım instagramdan küçük bir bütçe ile reklam yaptığımda geri dönüşün muazzam olduğunu gördüm. Örneğin günlük 10-12 sipariş geliyor bunu genele yayıp geliştirirsem sanırım günlük 80-90 sipariş alabilirim.
Demem o ki sadece yurt dışı içinde düşünmemek lazım. Çünkü bizim ülkemizde bu durumlar zor gümrük, kargo, iletişim ödeme alımı vs zor.
Benim önemim beklentini karşılamaya bilir fakat yerel bir ürün bulup tedarikçiyi ayarlayıp gıda sektöründe satış yapman..

kolay gelsin.

bugünlerde çevreden olumsuz yanıt alan kişileri çok görüyorum nedense :D gerçekten fikri olan bir insan "o tutmaz, olmaz" gibi negatif bir yorumda bulunacağını düşünmüyorum. farklı bi bakış açısı kazandırmıyosa, kayda değer bir şey de bilmiyordur ve fikride yoktur benim için.

Burdan hevesini kursağında bırakılan arkadaşlara önerim, aklınızda ne varsa hayata geçirin