vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle güzel bir başlık teşekkür ederim.
Benim gıda üretimi yapan işletmem var 1 sene oldu ve artık üretim standartları oturdu. İnternet üzerinden satış yapacağımı anlattığımda arkadaşlarım olmaz boşuna uğraşma dediler, ben denemek için basit bir tasarım ile sistemi devreye aldım instagramdan küçük bir bütçe ile reklam yaptığımda geri dönüşün muazzam olduğunu gördüm. Örneğin günlük 10-12 sipariş geliyor bunu genele yayıp geliştirirsem sanırım günlük 80-90 sipariş alabilirim.
Demem o ki sadece yurt dışı içinde düşünmemek lazım. Çünkü bizim ülkemizde bu durumlar zor gümrük, kargo, iletişim ödeme alımı vs zor.
Benim önemim beklentini karşılamaya bilir fakat yerel bir ürün bulup tedarikçiyi ayarlayıp gıda sektöründe satış yapman..
kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
bilişim mezunu
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doğru söylüyorsunuz ama en önemli faktör ürün bulmak.Nedense en kolay şeyde zorlanıyorum.
Aslına bakarsanız elimde reklam yapabileceğim mail ve telefon datalarıda mevcut lakin ürün seçimini bir türlü yapamıyorum.Ama fikrimi biraz daha şekillendirdiğin için teşekkür ederim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blog'da çok fazla rekabet var. Bundan dolayı paylar artınca gelirde azalıyor.. E-ticaret'te ise bende gerçekten birşeylerin olduğunu düşünüyorum. Güzel konu fikir alışverişleri için takipteyim.
vuslatim adlı üyeden alıntı
Öncelikle güzel bir başlık teşekkür ederim.
Benim gıda üretimi yapan işletmem var 1 sene oldu ve artık üretim standartları oturdu. İnternet üzerinden satış yapacağımı anlattığımda arkadaşlarım olmaz boşuna uğraşma dediler, ben denemek için basit bir tasarım ile sistemi devreye aldım instagramdan küçük bir bütçe ile reklam yaptığımda geri dönüşün muazzam olduğunu gördüm. Örneğin günlük 10-12 sipariş geliyor bunu genele yayıp geliştirirsem sanırım günlük 80-90 sipariş alabilirim.
Demem o ki sadece yurt dışı içinde düşünmemek lazım. Çünkü bizim ülkemizde bu durumlar zor gümrük, kargo, iletişim ödeme alımı vs zor.
Benim önemim beklentini karşılamaya bilir fakat yerel bir ürün bulup tedarikçiyi ayarlayıp gıda sektöründe satış yapman..
kolay gelsin.
bugünlerde çevreden olumsuz yanıt alan kişileri çok görüyorum nedense :D gerçekten fikri olan bir insan "o tutmaz, olmaz" gibi negatif bir yorumda bulunacağını düşünmüyorum. farklı bi bakış açısı kazandırmıyosa, kayda değer bir şey de bilmiyordur ve fikride yoktur benim için.
Burdan hevesini kursağında bırakılan arkadaşlara önerim, aklınızda ne varsa hayata geçirin
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
bilişim mezunu
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok doğru diyorsun 1000 tıklanmaya 3-5 lira zaten 1000 tıklanmayı alan adam 100/1 i dönüş sağlasa reklam verene 10 kişi sattığı üründen karı 50 tl desen 500 lira verdiği reklamın maliyeti 20 lira yani akıl almaz rakamlar sen 5 lira için özgün içerikli, kelimeleri düzgün,noktalama işaretlerini doğru kullanmaya çalışıcaksın.İçerik araştırıcaksın.Kazandığın mebla ortada dediklerine katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her önüne gelen blok açmış ve ücretsiz blok oluşturma imkanıda hayli artmış dolayısıyla değeri kalmadı,
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E ticaret geleceği olan çok karlı bir sektör ama sadece eticarete tıkılıp kalmayın hemen hemen her sektörde farklı ve yenilikçi fikirlere ihtiyaç var bir sürü binlerce fikir bulunabilir, önemli olan yenilikçi, sürdürülebilir, kaliteli, ihtiyaca cevap veren fikirler bulmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
blog yerine multi-bloglar tutuyor artık daha çok blog sektöründe.