"DWNLD ile Yaza Hazır Olun"

Bugün DWNLD ile Yaz başlangıcı veriyoruz! Hemen DWNLD'ın kısa linkleri ile çalışmaya başlayın ve kazançlarınıza +% 5 bonus ekleyin!
Katılım koşulları:
* Ortağımız DWNLD ile işbirliği yapmaya başlayın
* Yaz sonuna kadar şifreli bağlantılarda en az 1000 tıklama alın
* Katılmak isteyip istemediğinizi bize bildirin. Lütfen herhangi bir iletişim kanalından bize sadece: "DWNLD ile işbirliği yapmak istiyorum" yazın. Hemen hizmet ile çalışmaya başlamak için, sadece bağlantıyı tıklayın:

[spoiler]- Turbobit'te: https://turbobit.net/user/dw/register
- Hitfile'da: https://hitfile.net/user/dw/register
[/spoiler]
Bundan sonra, API anahtarınızı otomatik olarak DWNLD'ye iletiyoruz ve DWNLD, Turbobit veya HitFile ile aynı kullanıcı adına sahip bir hesap oluşturuyor. Parolanızın başarılı bir şekilde kaydolduğunu onaylayan bir e-posta alacaksınız. Şimdi Turbobit veya Hitfile'ın "Dosyalarım" bölümünde "bir dosyaya bağlantı al" seçeneğini tıklatarak aynı zamanda oluşturulan şifrelenmiş DWNLD bağlantılarını içeren bir pencere de edinebilirsiniz.

DWNLD hakkında küçük bir referans:
DWNLD (indirme kelimesinin kısaltmasından geliyor), içerik paylaşımı ve dağıtımı için çok uygun olan şifreli ve güvenli kısa bağlantılar oluşturmak için bir hizmettir. Her iş ortağı aynı kısa bağlantılara sahip benzersiz bir alt alan adı alır. DWNLD, geçiş hakkındaki bilgileri yakalar, tüm istenmeyen trafiği filtreler ve hemen şifrelediğiniz orijinal bağlantıya yönlendirir. Tüm bu süreç sadece birkaç milisaniye sürer.
DWNLD hizmetine bağlandıktan sonra, kısa şifreli bağlantılar doğrudan Turbobit veya Hitfile dosyaları bölümünden edinilebilir.

Lütfen aşağıdaki fikir, soru ve önerilerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin:
Telegram: @costaction veya @helenturbobit