Siberdanışmanlık adlı üyeden alıntı

Doğal olarak ücret vereceğim için bilgi almak istedim ancak onun bana verdiği cevap şöyle oldu sitene trafik çekemeyiz googleda sıralamanı yükseltiriz.

Kimse bunun ganrantisini veremez veren varsa yalan söylüyor.

Arkadaş googleda sıralamanı yükseltmek için site içi seo çalışması yaparsın sonrasın

Yanlış bilgi vermiş siteiçi seo sürekli olarak yapılan bir uygulama, site dışı seo ise rekabete göre değişen bir kavramdır.

site dışı seo çalışmaları (backlink vs) reklam kampanyaları ile sitene trafik çekersin

bancklinkler siteye ziretci çekmez en azından çoğu bu şekildedir,

googleda sıralaman artar.

Google sıralaması size gelen tepkiye göre değişim gösterir o defteri kapattı google artık daha iyi şekilde izliyor ve analiz ediyor.

Hayırlı akşamlar

Sizinle mi görüştüm yoksa,
Ben kimsenin projesini karalamak istemem bu sebeple detaylı bi şekilde açıklama yapmadım üstü kapalı konuştum. Halada üstü kapalı konuşacağım. Birincisi ücret vereceğim bi çalışmanın bilgisini almak en doğal hakkım yanlış mıyım? İkincisi bir şeyler biliyo olsam backlink konusunda işin uzmanına danışmam değil mi? Son olarak kimse kusura bakmasın parayı veren benim çalışmayı yapacak olan sizlersiniz haberim dahilinde çalışma yapmamanız beni rahatsız eder. 3 cümle yazmamak için müşteri kaybediyosunuz oysa ki hoş sen beni ilk 3 mesajda kaybettin sebebini biliyosun zaten. Dediğim gibi kimsenin çalışmasını karalamayacağım. Zaten muhtemelen müşterin çok diye düşünüyorum. Zaten ben genelde yeni girişimciler ile çalışmayı tercih ederim. Daha heyecanlı daha özverili oluyorlar. Bu benim görüşüm