selcuksofta adlı üyeden alıntı
merhaba, backlink alınca, örnek tanıtım yazısı satın alırsınız. mesela ben 14 yaşında haber sitemde sizin yazınızı yayınlarım, size dofollow link çıkarım, öncelikle buradan kalıcı backlink almış olursunuz ve mesela kendi sitem için örnekle gideyim benim sitem otoriter güçlü bir site olduğu için da:29 pa:47 alexa:2 K 14 yaşında. (bu bilgi mesajı reklam içerir) ;)bu sayede sitenizin indeks hızı artabilir, artmayadabilir kimse garanti veremez verene inanmayın. da/pa değeriniz artabilir/artmayadabilir. ama sitenizi büyütmek istiyorsanız eninde sonunda bu tarz işlemleri yaptıracaksınız, yoksa yerinizde sayarsınız. mesela bende dahil 14 yaşında siteme hala tanıtım yazısı satın alıyorum, hatta cnn, sözcü, hurriyet hepsi alıyor.
trafik konusuna gelince, bu şekilde tanıtım yazısı içerikli, backlink almak amaçlı yaptığınız işlemlerden trafik almanız çok çok zor, hatta bana sorarsanız imkansız. biri örnek benim sitemde sizin için yazılan yayınlanan yazıyı bulacak tıklayacak okuyacak eyvalllah, ama dur bir de bu yazı hangi siteden niçin geliyor diye tıklamayabilir, hatta bence tıklamaz. backlinkteki amaç kısacası hit değildir. ama keşke aynı zamanda hitde gelse. ama bence gelmez.
bu konunun profesyonel bir anlatımı yok, tek anlatımı da bu.
kafanızı karıştırmayayım, backlink aldığnızda bence hit hedeflemeyin, backlink alarak sitenizi yükselttikçe zaten google da ön sıralara olurda çıkarsanız hit oradan gelir. aldığınız backlinkten değil. iyi forumlar
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Kafamda bir çok sorunun cevabını aldığımı düşünüyorum. Alamadığım cevaplar ise yorumda bahsettiğiniz gibi genel bir kanı olmamasından dolayı sanırım. Yani şu kadar backlink al şu kadar da/pa artar gibi. Ayrıca bir çok şeyi yanlış biliyomuşum daha fazla araştıracağım. Maalesef bunun bir eğitimide yok sanırım deniyerek öğreneceğim. Tekrardan eline sağlık. Ayrıca yanlış anlamadıysam 14 yıllık sitende bile backlink alıyosun herhangi bir backlink çalışması yapmıyosun. Bu sebeple şöyle bi düşünce oluştu bende demek ki ücret ödemeden backlink işi imkansız. Herhangi bir çalışma yapman kısıtlı olarak yorumladım. Yani kimse bana gelipte ücretsiz dofollow atmaz. Peki bu backlink paketleri vs veren girişimciler nasıl yapıyor?