Sanırım kategori gibi. Bir içeriğe birden fazla etiket verdiğin zaman, her etiketin altında o içeriğin görünmesi gibi. Örneğin; bir filmi hem "En İyi Filmler"etiketiyle, hem de "En İyi Aşk Filmleri" etiketiyle kategorize ettiğin zaman aynı içerik çıkar. Acaba bunu mu kastediyorsunuz?
Hocam bir üstte açık bir şekilde anlattım. Onu okursanız daha iyi anlarsınız beni. Çünkü herkes farklı bir şey anlamış anlattığımdan kendimi ifade edemedim. Bir bakın yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü bir filmi 2-3 defa farklı yorumlamak insanı yoruyor gerçekten. Tekrar anlatmak gerekirse, En iyi filmler diye bir makale yazdım 50 tane film var. Tanıtımları yönetmenleri vs. şimdi en iyi aşk filmleri diye de bir makale yazdığımda 50 filmin arasından 1-2 tane film en iyi aşk filmleri makalesinde de yer almaktadır. Şimdi en iyi filmler diye yazdığım makaledeki x filmini, en iyi aşk filmleri diye yazdığım gene 50 tane film paylaşacağım makalede aynı tanıtımı birebir ordaki makalemden kopyala yapıştır yapsam bu en iyi aşk filmleri makaleme - puan verir mi?