melankolia adlı üyeden alıntı

enerjiveguc o zaman hocam o şekilde yapınca diğer kargolardada bi problem çıkmaz :) gidip bıraktıktan sonra. Ama yanlış bilmiyorsam diğer kargolar arasındada en uygunu ptt kargo diye biliyorum.

Diğer kargo şirketleri de kendine göre belirli saat uygulamasına geçti. Bu müşterileri ciddi derecede zora sokmakta ve kargolara özensiz davranılmasından da hiç bahsetmiyorum bile. Aras saat 14 e kadar gelip alıyor, şubeye götürürseniz ise 17 ye kadar alım yapıyor. Yetiştirirse faturanızı kesiyor. Yetiştiremezse yarına sarkıttığı da oluyor. Yakın zamanda el değiştirecekti, belki "avrupa" disiplini ile daha güzel bir çalışma çıkartırlar.
Tabi bu kargolarında fiyatlarından bahsetmiyorum bile. basit bir dosyayı bile İstanbul-Ankara 18-20 TL ye taşıyor. Elbette sözleşmelerde bu rakamlar ciddi derecede değişir ama Aras size kota koyuyor. "Aylık kaç paralık ürün gönderimi yapacaksınız?" diye soruyor. İşin başında olmanız onları pek ilgilendirmiyor. Kota tutmazsa sözleşme iptal ve yenileme yapmıyorlardı. Hala bu şekilde mi bilemem. PTT Kargonun bu gibi yaptırımları yok, sadece kurumsallık önemli. İst-Ank örneğindeki aynı gönderiyi 8 TL ye götürüyor. Bu bile tercih için yeterli sebep.