Furkan adlı üyeden alıntı

Site ismini PM attım hocam.

Yok ya saolsunlar yardımcı oldular, bakalım inşallah yakında çözeriz bir şekilde. En azından sitenin domain durumunu analiz etmek lazım, hele o 104 backlink ve eski indexler.


Kaç günlük bir siteden bahsediyoruz?
Bir kaç aylık ise sitenizde 500 Harici bırakılmış ise bunun 140 tanesi 404 hatası veren bir site varsa elinizde neden backlink atmakta acele ettiğinizi anlamıyorum.

Öncelikle 404 leri çözümleyin. Kullanacaksanız eğer linklerin içini doldurun. Görsellerini ekleyin. Doldurmayacaksanız URL kaldır dan kaldırın.

Bunu düzelttikten sonra sitemap.xml e tıklayın ve Başarılı altında ne kadar hatanız var görün. Sonra Search Console dan kaldırın. Tüm düzenlemeleri düzeltmeleri mutlaka yapın. Tema içinde demoya ait sayfa, yazı, kategori, etiket linkleri ve görselleri varsa kullanmayacaksanız mutlaka kaldırın.

RankMath ayarları o kadar basit değil. Makale içi etiketleri oluşturmadan önce Etiketlere gidip makaleye ait etiketleri oluşturun. İstenen değerleri mutlaka yerine getirin. Snippet ayarı zordur, wordde snippet için 160 karakterlik metinler hazırlayıp sözcük karakter sayımına dikkat ederek kullanın.

Makale ismi-Etiket ismi-slugların aynı olmasına dikkat edin. Etiketlerde kullandığınız etiket ismi slug ve snippet açıklamasını makale içi RankMath ayarlarında kullanın. Etiket ekleme yapmadan önce kaydedin. Sonra etiket eklemesi yapın. Yazarken ilgili etiket görünecektir oradan seçerek ekleyin. Makale içi ortalama 4 etiket kullanımı ve bunlardan en az birer tanesinin diğer makalelerde kullanılması önemlidir.