-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şuan Dershanesecimi.com şeklinde dershane tanıtım,haber şeklinde bir sitem var.
Geçmişi olan ilk sayfaları bile görmüş olan şuan 30 sıradaki dershane.gen.tr sitesine sizce ne yapayım ? Değişik,zevk alabileceğim bir şey arıyorum.Tanıtım olamaz aynı şekilde bir sitem var.
Sizce ne yapayım,yardımlarınızı bekliyorum ? Forum uygun mu ?
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öğrencilerin oy ve yorumlarda bulunabileceği bir dersane rehberi yapabilirsin. Eğer tutarsa dersanelerden reklam hususunda iyi teklifler alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
bence 200-500 tl reklam link vs. işlere ayır ilk başta sonra siten iyi yerlere gelince dersanelerden özel tanıtım yazısı alabilirsin yada Türkiye'deki bulunan tüm dersaneleri ekleyebilirsiniz sonra yıllık kaç para vs. ekleyerek yada ilde kaç şube var adresleri iyi hit alabilirsin helede okul başlangıç zamanları
misal
Eşitlik = Adalet
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar,
böyle güzel bir domain bulunca, aklınıza gelen ilk şey bir wp kurup, iki eklenti düzenleyip içerik kasmak olmasın.
Projenize farklı bakış açıları getirin. Kullanabiliyorsanız tabiki wp ancak hiçbir artısı olmayacaksa sırf para kazanmak için bu projeye girmeyin. bu şekildeki bir proje seni zaten doyurmaz bile.
ancak;
Özel bir yazılım profesyonel bir tasarım ile, öğrencilerin dershaneler üzerine görüş bildirip tartışacakları bir platform, hatta vb de olabilir, profesyonel bir düzenleme ile.
Bak bu sitede vb. ancak diğer forumlarda olmayan bir çok düzenleme mevcut.
ne kadar emek o kadar karşılık.
Dershaneler | Bir başka WordPress sitesi
bu şekilde bence yürümez.
webseyir
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle domainin çok güzel bir domain olduğunu belirteyim.Bu domainle neler yapılabilir derseniz şahsen benim elimde böyle bir domain olsa sanalkurs tarzı bir site yapmayı düşünebilirdim.Ya da okul dersleriyle ilgili olarak bir yol izlerdim.Yani bence dershane tanıtımından reklamından daha çok ziyaretçiyi daha çok sitede tutacak şeyler yapardım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ders sitelerinde videolu dersler sıkıntı telif hakkı felan.Ne yapıcam karar veremiyorum :(