2.0.10-RC1 Sürüm yayınlandı

Bu güncelleme ile Symfony 4'den 5.1'e geçiş yapıldı. Dashboard yönetim paneli mobil menü sorunu düzenlendi. Bir çok hata giderildi ve stabil sürüm gelene kadar beta versiyonunun üstü olan RC1 ile artık projelerinizi gönül rahatlığı ile geliştirebilirsiniz. Bu güncelleme ile ilgili makalemizi okumanızı tavsiye ederim.

2.0.10-RC1 Versiyonu Yayında - Symfony 5.1 Güncellemesi

2.0.9.3-beta güncelleme:
Marketplace eklentisi yayına girdi. Hem GreenCheap resmi sitesinden hemde yönetim panelinizden markete erişebilir, hızlı bir şekilde eklenti ve temalar yükleyebilirsiniz.

Türkçe dil dosyaları güncellendi.

https://greencheap.net/marketplace

2.0.8.6-alpha güncelleme:
Sistem nasıl güncellenir videolu bir şekilde bu linkde
Buraya tıklayın

2.0.8.4-alpha güncelleme:
Buraya tıklayın

------

Merhaba arkadaşlar, 2019 mart ayından bu zamana kadar geliştirdiğim bir paketi sizlere duyurmak istiyorum. Bugün itibari ile alpha versiyonunda yayına aldım. Tek eksiği market uygulaması, onuda ilerleyen vakitlerde geliştireceğim.

Bu CMS benim şahsi projelerimde kullanmam için geliştirildi, başta kapalı kaynaktı ancak son anda aldığım bir kararla açık kaynak yaptım ve tüm bilgileri / dokümantasyonları yayınladım (Bir kaç eksik dışında neredeyse tamam). Paket pagekit adlı cms'den devşirilmiştir. 2017 yılında tamamen desteği kesen yootheme firmasının projesi. Vuejs 2.x Symfony 4.x sürümlerinde şuanda çalışıyor ve sürekli arka planda güncelleniyor. Tüm bilgileri ve güncellemeleri ücretsiz yayınlanacaktır. Destek olmak isteyen arkadaşlar github sayfasından puan vererek bana katkıda bulunabilir. Proje tamamen esnek bir yapıya sahiptir, ister e-ticaret, ister forum yada tamamen hayal gücünüze kalmış herhangi bir şeyi geliştirebilirsiniz. Aynı zaman da topluluklardan destek alabilirsiniz. Yakın bir zamanda bu konuyu daha düzenli bir hale getireceğim.

github sayfası: https://github.com/greencheap/greencheap
web sayfası: https://greencheap.net

Ayrıca planlı yada plansız yapılacaklar listemiz de açıktır, sizde buradan takip edebilir ve bize destekde bulunabilirsiniz
https://trello.com/greencheap

Green Cheap bir den fazla dil destekler yönetim ve kullanıcı tarafı için. Bu çeviriler de merkezi konsept ile gerçekleşir. Mevcut dillerde kelime güncellemek için aşağıdaki linkden destek olabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz dilleri de ekleyip Green Cheap'in ana dizinine eklenmesini sağlayabilirsiniz.
https://transifex.com/greencheap/

Green Cheap Market henüz geliştirme aşamasında, buna istinaden Green Cheap için geliştirilmiş resmi eklentileri ve temaları https://github.com/greencheap linkinden bulabilirsiniz. extension-* theme-* resmi Green Cheap eklentileridir.

-- Topluluklar ve yenilikler için son güncel makaleye buradan erişebilirsiniz.
https://greencheap.net/blog/topluluk-ve-yeni-eklentiler-geli%C5%9Ftirmeler

Geri bildirimleriniz benim için çok önemlidir, olumlu/olumsuz düşüncelerinizi lütfen üşenmeden bana bildirin.

İlk günden alpha versiyonuna bu kadar destek gelmesi, halkımızın aslında açık kaynağa düşman olmadığını gösteriyor. Alışa gelmiş "Bizim ülkemiz açık kaynağa destek vermez" sözünü çüretmeye başladığınız için sonsuz teşekkürler.