mimarcan adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Yazılımcı olmasam da projeyi ve değerlendirmeleri inceledim.

Türk bir yazılımcıdan kendi ifadesiyle "devşirme" de olsa emek verilerek hazırlanmış bu çalışmayı tüm yazılımcı ve son kullanıcı olarak bizlerin öncelikli olarak sahiplenmesi, sonrasında desteklemesinin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.

Değerli kardeşimizi bu emek verilmiş çalışmasından dolayı taktir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.


Zaten asıl beklediğim destek bu açıkcası hocam, çünkü son kullanıcı bir şekilde bu projeyi sahiplenirse, ister istemez geliştiricilerde buna destek vermek isteyecektir. Pagekit aslında bu yüzden kapandı, insanlar Wordpress'den vaz geçmediler ve YooTheme sahiplerinden Sascha ile görüşmemde artık bu projeye pek önem vermediklerini, zamanlarını yootheme pro paketine vereceklerini 2019 yılının başında söylediler. Bende bu lafdan sonra github.com/pastheme daki tüm repolarımı geliştirmeyi durdurdum.

Pagekit'den forklandığından bu bayana cms'de çok radikal değişiklikler yapıldı. Bunların hepsini dökümantasyonda uzun uzun yazacağım. Sezarın hakkı sezara, pagekit'den devşirdiğimi asla inkar edemem. Ancak tüm izinler yootheme'den alındı ve GreenCheap'in lisans konsepti halen Pagekit'e ait. Yani kurallara uygun bir şekilde devşirildi.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, son kullanıcıdan böyle bir destek görmek beni çok mutlu etti.