Site adresi : yaparsin(.)net
Site için istenen fiyat : 800TL Yazılımın hakları ile beraber 3500TL
Sitenin aylık getirisi: ben 60TL kazandım
Sitenin açılış tarihi: 1 - 2 ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Görev yap para kazan sitesi
Günlük hit sayısı: hit yerine kullanıcı sayısını söylüyorum toplam 243 onaylı 181 üye var https://prnt.sc/tuemo7
Ziyaretçi kaynağı: hiç bir blog yazısı olmadan sadece görev yap para kazan başlığı ve tabi ki seoya uygun kodlama ile googledan şuana kadar 25 tık almış site search console öyle gösteriyor genel olarak facebook grupları ve referans sistemi ile getirilen kullanıcılar
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain yaşı 1 i doldurmadı pagerank 13
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile de alabilirsiniz sadece siteyi de alabilirsiniz tüm içerikten kastım temadır. Wordpress alt yapısını kullanmaktadır. Temayı kendim kodlarım onu lisanslı satılan bir ürün gibi düşünün amma benim satışını yapmamı istemiyorsanız tüm hakları ile satın alabilirsiniz.
Hosting dahil midir: Dahil değildir ama belirli bir süre bekleyebilirim en geç bir hafta
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Alt yapı wordpress ve wordpress teması olarak kendim geliştirdim eğer bir sadece siteyi alabilirsiniz iki yazılım ile beraber alabilirsiniz. Yani tüm hakları ile aldıktan sonra ister satın ister çoğaltın hepsi sizin elinizde olur.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Eğer sadece temayı alırsanız yani yazılımın haklarını almazsanız da sınırsızdır bir kısıtlama yoktur.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiç bir sorun yoktur herkesin bilgili olduğu bir yer var ben yazılımını geliştirdim android uygulaması ile tam entegreli kullanıcıya özel anlık bildirimler gönderecek şeklide ayarladım ama pazarlamaya gelince yapamadım pek iş alamadım yani. Herkesin bildiği bir yer var evet bir şeyler öğrendim ve sektörün bana göre olmadığını öğrendim :D. Umarım alacak arkadaş güzel işler yapar eğer yazılımı hakları ile alırsa ücreti mukabilinde güncelleştirmeler isteyebilir. Eğer almaz ise ben kendim satışını yapacağım ve ara ara isteklere göre güncellemeler yapacağım.
Temanın başlıca özellikleri site için kullanıcıya özel bildirimler yani duyurular aynı şekilde toplu bildirim aynı şekilde isterseniz siz toplu bildirim gibi sadece bir kullanıcıya bildirim gönderebilirsiniz. Bu bildirimlerin hepsi android uygulamasında da alınabiliyor yani ister toplu olsun ister kişiye özel olsun mesela bilmem kaç nolu göreviniz onaylanmıştır diye özel bildirimler gidiyor. Diğer yazılımlarda da bulunan normal göre bölümü kanıt göndermeli onun yanında site ziyaret bölümü link tıklatma bölümü (şuan için sadece bc.vc ile çalışıyor.) Günlük bonus var ona adsense reklamlarının gözüktüğü bir sayfa eklemeyi düşünüyorum yani belirli süre orada duracak ve bonus alacak. Ödüllü video sistemi vardı admob politika ihlali verdi özel destek talebi sistemi var e-posta onay sms onay. bunları açıp kapatabilirsiniz sms onay için vatansms var şuan sadece. Görevleri beklemede onaylanan ve reddedilen olarak 3 ayrı menüde görebiliyorsunuz onaylanını geri reddetme geri onaylama gibi işlemler vardır reddederken red sebebi yazılabilecek bir sistem vardır kullanıcı durumunu yani banlayabileceğiniz bir sistem vardır multi hesap denetim sistemi vardır. Kullanıcıların bilgileriniz düzenleyebileceğiniz bir bölüm vardır. Teklif duvarı sistemleri offer toro ayet studios vb entegrelidir. onun dışında wp-admin böyledir ön tarafı merak edenler üye olup kontrol edebilirler. https://prnt.sc/tsrttm görevler bölümünden görev yazılar bölümünden klasik blog yazısı ekleyebilirsiniz blog bölümü de vardır google'dan hit çekmeniz için. Bakım modu sistemi vardır ön ana sayfa vs görülebilir panel bölümü gözükmez. Ayırca ana sayfada renkli kutular içinde duyurular bölümü vardır. Bu ayarları kolayca yedekleyebilirsiniz. Ve bu ayarların çoğusu opsiyoneldir yani açma kapatma yapabilirsiniz. Günlük bonusu ref kazancını vs her şeyi panelden yönetebilirsiniz. Görevleri dosyasız olarak vs seçebilirsiniz yani çok seçeneklidir. Bunlar aklıma gelenler aklıma sıra sıra gelmediği için biraz karmaşık yazdım ama yani baya kullanışlıdır. Bak mesela şimdi aklıma geldi ön uç, panel ve mobil uygulama olmak üzere 3ünden de ayrı veriler almanız için ayrı google analytics kodları ekleyebilirsiniz şöyle https://prnt.sc/tssge0 mesela yeni üye olanlara da bildirim gönderebilirsiniz https://prnt.sc/tssgjf.
Arkadaşlar hemen hemen her şeyi anlattım yani bu anlattıklarımın dışında bir özellik şuan yoktur varsa da küçük özellikler bir lütfen rica ediyorum merak ettiğiniz bir şey var ise konu altında sorun başka kişide öğrensin eğer aynı şeyi merak ediyorsa. Onun dışında lütfen pm alabilir miyim? Demeyin fiyat sizin uygunsa alacaksanız pm atın konuşalım.