lostyazilim

İnternetten Para Kazanma kitapları ne kadar etkili?

10 Mesajlar 1.564 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Arama motorlarına internetten para kazanma hakkında aramalar yaptırdığınızda, online para kazanma yöntemlerini hedefleyen onlarca e–kitap ve eğitim setiyle karşılaşmanız muhtemeldir. Bu kitaplar birbirinden çeşitli yöntemler ve birbirinden ilginç hediyeler sunmaktalar.

İnternetten para kazanmak isteyen girişimcilerin internetten para kazandırmayı hedefleyen kitaplardan satın alması gerekiyor mu? Aslında bu sorunun cevabı tercihe bağlı olarak değişir ya da bir anlamda kişinin bu işler hakkında geçmişteki tecrübeleri veya bu konudaki bilgisine göre değişiklik gösterir.

Kişi, daha önce bu konuda hiçbir tecrübe yaşamamışsa önünde iki seçenek bulunur;

1-İnternetten para kazanmak için gerekli bilgi, beceri ve tecrübeyi kendi imkânlarıyla elde etmek.

2-Bu tecrübeleri daha önce kazanmış bilgili uzmanların hazırladığı kaynaklardan yararlanmak.

İnternetten Para Kazanmak için gerekli tecrübe nasıl elde edilir?

İnternetten para kazanmak için girişimcinin bu işe koyulmadan önce birçok ön araştırma yapması gerekir. Bu ön araştırmaları yerli veya yabancı kaynaklardan yapabilir.

Yabancı dilde yani İngilizce olarak bu konu hakkında sayısız kaynağa çok kolay ulaşılabiliyor fakat yerli kaynaklar bu konuda maalesef pek yeterli değil. Aslında Türkiye de de bu işi çok iyi bilen ve gerçek anlamda internetten çok para kazanan kişiler mevcut fakat bu işi nasıl yaptıkları hakkındaki becerilerini paylaşma konusunda pek cömert değiller.

Bunun başlıca sebeplerinden biri, tamamen ticari düşünmeleri yani edindikleri bilgi ve tecrübeyi ücretsiz paylaşmak yerine e-kitaplar yazarak tecrübe ve becerilerini para karşılığı paylaşmaları denilebilir.

Yabancı kaynaklara gelince bu e-kitapların ve eğitim setlerinin illegal olarak dağıtıldığı sayısız site bulunur. Aslında bu sitelerin asıl amacı upload sitelerine bu ürünleri yükleyip belirli bir indirilme sayısını yakalayıp bunun üzerinden kazanç sağlamalarıdır. Normalde para ile satılan bu kaynaklara illegal dağıtım siteleri vasıtasıyla çok kolay sahip olmak mümkün.

Bunu yanında gönüllü olarak internetten para kazanma yöntemlerini paylaşan bloglar ve uzmanlar tarafından özenle hazırlanmış e-kitaplara da çok fazla sayıda ulaşmak mümkündür. İnternetten para kazanma yöntemlerini öğreten ücretsiz kitapları ve eğitim setlerini farklı yollardan elde edip okuyarak öğrenen bir internet girişimcisinin aynı gün internetten para kazanamayacağı da bir gerçektir.

Dünyadaki en önemli kaynağı da okusanız ne yazık ki okur okumaz ilk günden kazanç sağlamak mümkün değildir bu işin kazanç getirmesi için gerekli alt yapıyı kurmak ve süreci başlatmak birkaç ayınızı alır. Zaten şöyle de bir durum vardır ki hiçbir kaynak size eğitim setini ve kazanç kitabını satın alır almaz aynı gün para kazanacağınızı vaat etmez.

Sonuç olarak eğer bu konuda hiçbir tecrübeye sahip değilseniz internetten para kazanmak için her koşulda yerli veya yabancı bir e-kitap, blog, forum ya da eğitim setinden bilgi almanız şarttır. Eğer İngilizce bilginiz iyi derecede ise Türkiye de yayınlanan herhangi bir eğitim seti ve internetten para kazanma e kitabını satın almanıza gerek yoktur. Yabancı kaynaklar bu konuda ülkemize nazaran kat kat daha iyi ve daha bilgilendiricidir.

Eğer İngilizce bilginiz yeterli değilse ülkemizdeki paylaşımcılık ruhu az olduğundan dolayı bu tip para kazanma kitaplarına ulaşmanın mümkün olamayacağından dolayı, deneme yanılma yöntemlerini kullanmanız gerekecektir. Buda çok uzun soluklu ve bıktırıcı bir yöntem olduğundan dolayı çok fazla sabır gerektirir.

İnternetten para kazanma kitaplarını kullanmayı tercih etmek:

Eğer ilk yöntem size mantıksız geliyorsa bu yöntemi seçmeniz akıllıca olacaktır. Bu yöntem sayesinde, Ülkemizde internetten para kazanma işinde uzman kişilerin hazırladığı eğitim setlerini satın alarak belirli düzeyde tecrübe kazanmayı hedefleyebilirsiniz.

Web sitemizde bu eğitim setlerini ve e-kitapları ayrı ayrı inceleme fırsatı bulabilirsiniz. İnceleme sonuçlarına göre size en mantıklı gelen yöntemi seçebilirsiniz çünkü her eğitim sisteminin kendine özgü para kazanma yöntemi bulunuyor. Her affiliate uzmanı kendi yöntemini kullanmasına rağmen alt yapının ortak olmasından dolayı sadece bu yolda uygulanan stratejilerde farklılık bulunuyor.

Örneğin kimi makale yazarak satış yapmayı hedeflerken kimi ise, Google reklamlarını hedeflemektedir. Seçenekler bunlarla da sınırlı değil bazı eğitim yöntemleri facebook ve sosyal medyayı hedeflerken bazıları ise sadece Türkçe sitelerden Türkçe ürünlerin satılmasını hedeflemekteler. En çok tercih edilen ve en kazançlı yöntemin satış ortaklığı sistemi olduğunu zaten bilinmekte ve ülkemizdeki eğitim yöntemlerinin %90 ı da satış ortaklığını hedeflemektedir.

İnternet kullanarak kazanılan parayı daha da arttırmak için her bir yöntemi ayrı ayrı uygulanabilir bu yöntem başlarda pahalı gibi görünse de neticeye bakıldığında belli bir disiplinle çalışıldığında bu sayede zengin olmak bile mümkün. İnternetten para kazanmak için seçeceğiniz her yöntem ve satın alacağınız tüm eğitim ürünlerinin temelinde disiplin, istikrar ve sabır yatmaktadır.

Eğer yeterli derecede sabra ve disipline sahip değilseniz bu yolla internetten para kazanmanız imkânsızdır. Örneğim bir web sitesi kurup bu site sayesinde para kazanmak için web sitenizle ilgilenmeniz Google da üst sıralara taşımanız ve çok fazla trafik elde etmeniz için biraz zamana ihtiyacınız olacak bu zaman zarfında gerekli sabrı ve disiplini sağlayamazsanız uğraşlarınız ve yatırımlarınız boşa gitmiş olur. İnternetten para kazanma yöntemleri ve buna bağlı tüm e-kitaplar, eğitim setlerinin tümü web sitemizde teker teker incelenecek ve bu sayede internetten para kazanma işini öğrenebilmeniz için en iyi kaynaklara ulaşabileceksiniz.

Kaynak: http://parakazanx.com/internetten-para-kazanma-kitaplari-ne-kadar-etkili/

wmaraci
reklam

hopisu hopisu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
bu tür ürünler sadece yazarına kazandırır. Mantık basit: yabancı bir e-kitap tercüme edilir, yine tercüme edilmiş bir kaç bonus ürün paketin içine sokulur,sonra bu ürün bir kaç kişiye gösterilir,sonrasında abuksubuk bir fiyat belirlenir, ve e-ticaret sitelerinde belirli bir komisyon karşılığında pazara sürülür. Pazarda da kendisi satmaz, güzel bir tanıtım sitesi hazırlar ve belirli bir kar payı ile onlarca kişiye, ürünün pazarlamasını yaptırır. Onlarca kişi arasından birisi bu ürünü satmayı başarırsa,yazar kar etmiş olur.
Bu yüzden,önerim eğer bu işi yapacak olan varsa, yabancı e-kitapları tercüme etsinler ve kendi ürünlerini satmaya çalışsınlar,başkalarının ürünlerini satmaya çalışmak boşa kürek çekmektir (tabi benim görüşüm)
jancooth Optimus

kişi bu mesajı beğendi.

cografyahane.com

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Ürünleri satın alanların %60 lık bir oranı da satış ortaklarına aitmiş duyduğuma göre :) Yani satmak yerine acaba bir getirisi olurmu diye satın alanlar daha çokmuş.

hopisu hopisu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
işte, ''acaba'' dedirtebilecek bir ürün ortaya koyulsa, o %40lık geriye kalan pay, kitabı yazanı ihya eder. Düşünün: Siz bir kitap yazıyorsunuz ve sonrasında arkanıza yaslanıp bu kitabı onlarca belki yüzlerce kişiye sattırıyorsunuz, ama başkasının kitabını satmak istediğinizde o yüzlerce kişi ile mücadele etmeniz gerekiyor.

cografyahane.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Tüm bunların yanında gerçekten verilen paraya değen ürünlerde var mesela goomass. En azından web sitesi kurmayı, başlangıç derecesinde seo ve satış ortaklığı ile ilgili tüyoları öğretiyor. Tabiiki bu istisna geriye kalanların çoğu boş dediğiniz gibi

JankeN JankeN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek online pazarlama
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
ben şahsen bir işte ne kadar iyi bilsemde bende bir tık ötede olan adamın bana öğreteceği yeni bir şey varsa hiç düşünmeden alırım eğitimi. Ülkemizdeki en kaliteli internetten para kazanma eğitimleri
1-) Goomass Eğitim Kiti : Hem blog hemde avcı yöntemi(reklam vererek para kazanmak) ile para kazanmayı öğretiyor.
2-) Teobook: Blog ile para kazanmayı öğretiyor.
3-) Adsense Rehberi: (Bilindiği gibi adsense ile para akzanmayı öğretiyor.)

Bunun dışında kalan internetten para kazanma eğitimlerini keslinlikle tavsiye etmiyorum. Ayrıca yukarıdaki eğitimlerin hepsi kullanmış biri olarak tavsiye de bulunuyorum.

isolmaz isolmaz Will Be a Grafic Designer Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek isolmaz.om
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 70 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
Bütün kitaplarda
"Diğer kitapları unutun" vs benzer kelimelerle insanı kandırmaya çalışıyorlar.Elbette faydalı olan vardır fakat büyük bir çoğunluğu hikaye

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Teobook , adsense demeyinde bana ne derseniz deyin!

JankeN JankeN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek online pazarlama
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

Optimus adlı üyeden alıntı

Teobook , adsense demeyinde bana ne derseniz deyin!

neden ? merk ettim şimdi

• Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Teobook interneti blog çöplüğüne çeviren bir oluşumdur. Google a internetten para kazan yazdığınızda listelenen binlerce çöp blog teobook denilen forum sayesinde ortaya çıktı. Teobook bir kitaptan ziyade ücretli bir forum bu forumdaki binlerce üyeye aynı şey anlatılıyor bir blog kurup yazı yaz, 1-2 seo uygulaması yap, xticaretteki ve plimustaki ürünleri tanıt para kazan.

Teobook a üye olanlar aslında şunun farkında değiller bulundukları forumda hepsine aynı şey öğretiliyor ve ister istemez hepsi birbirlerinin elini görebilen rakipler oluş oluyorlar. Bu yüzden hiç biri başarı sağlayamıyor ve hepsi bloglarına yazılar yazıp para kazanmayı bekleyen kurbanlar olmuş oluyor. Burada işin kaymağını yiyenler başta teoman sonra da forumla ilgilenen birkaç ücretli moderatör.

Şu aralar buradan kazandığı para teoman arslana yetmediği için network marketing işine girmiş. Allah daha çok versin.

Adsense e gelince içinde google u kandırmaya yönelik ucuz bir numara bulunan 3-5 sayfalık bir e-book. Uzay çağına giriyoruz artı google gibi bir dev bunları yemez.

durum böyle malesef

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al