Arama motorlarına internetten para kazanma hakkında aramalar yaptırdığınızda, online para kazanma yöntemlerini hedefleyen onlarca e–kitap ve eğitim setiyle karşılaşmanız muhtemeldir. Bu kitaplar birbirinden çeşitli yöntemler ve birbirinden ilginç hediyeler sunmaktalar.
İnternetten para kazanmak isteyen girişimcilerin internetten para kazandırmayı hedefleyen kitaplardan satın alması gerekiyor mu? Aslında bu sorunun cevabı tercihe bağlı olarak değişir ya da bir anlamda kişinin bu işler hakkında geçmişteki tecrübeleri veya bu konudaki bilgisine göre değişiklik gösterir.
Kişi, daha önce bu konuda hiçbir tecrübe yaşamamışsa önünde iki seçenek bulunur;
1-İnternetten para kazanmak için gerekli bilgi, beceri ve tecrübeyi kendi imkânlarıyla elde etmek.
2-Bu tecrübeleri daha önce kazanmış bilgili uzmanların hazırladığı kaynaklardan yararlanmak.
İnternetten Para Kazanmak için gerekli tecrübe nasıl elde edilir?
İnternetten para kazanmak için girişimcinin bu işe koyulmadan önce birçok ön araştırma yapması gerekir. Bu ön araştırmaları yerli veya yabancı kaynaklardan yapabilir.
Yabancı dilde yani İngilizce olarak bu konu hakkında sayısız kaynağa çok kolay ulaşılabiliyor fakat yerli kaynaklar bu konuda maalesef pek yeterli değil. Aslında Türkiye de de bu işi çok iyi bilen ve gerçek anlamda internetten çok para kazanan kişiler mevcut fakat bu işi nasıl yaptıkları hakkındaki becerilerini paylaşma konusunda pek cömert değiller.
Bunun başlıca sebeplerinden biri, tamamen ticari düşünmeleri yani edindikleri bilgi ve tecrübeyi ücretsiz paylaşmak yerine e-kitaplar yazarak tecrübe ve becerilerini para karşılığı paylaşmaları denilebilir.
Yabancı kaynaklara gelince bu e-kitapların ve eğitim setlerinin illegal olarak dağıtıldığı sayısız site bulunur. Aslında bu sitelerin asıl amacı upload sitelerine bu ürünleri yükleyip belirli bir indirilme sayısını yakalayıp bunun üzerinden kazanç sağlamalarıdır. Normalde para ile satılan bu kaynaklara illegal dağıtım siteleri vasıtasıyla çok kolay sahip olmak mümkün.
Bunu yanında gönüllü olarak internetten para kazanma yöntemlerini paylaşan bloglar ve uzmanlar tarafından özenle hazırlanmış e-kitaplara da çok fazla sayıda ulaşmak mümkündür. İnternetten para kazanma yöntemlerini öğreten ücretsiz kitapları ve eğitim setlerini farklı yollardan elde edip okuyarak öğrenen bir internet girişimcisinin aynı gün internetten para kazanamayacağı da bir gerçektir.
Dünyadaki en önemli kaynağı da okusanız ne yazık ki okur okumaz ilk günden kazanç sağlamak mümkün değildir bu işin kazanç getirmesi için gerekli alt yapıyı kurmak ve süreci başlatmak birkaç ayınızı alır. Zaten şöyle de bir durum vardır ki hiçbir kaynak size eğitim setini ve kazanç kitabını satın alır almaz aynı gün para kazanacağınızı vaat etmez.
Sonuç olarak eğer bu konuda hiçbir tecrübeye sahip değilseniz internetten para kazanmak için her koşulda yerli veya yabancı bir e-kitap, blog, forum ya da eğitim setinden bilgi almanız şarttır. Eğer İngilizce bilginiz iyi derecede ise Türkiye de yayınlanan herhangi bir eğitim seti ve internetten para kazanma e kitabını satın almanıza gerek yoktur. Yabancı kaynaklar bu konuda ülkemize nazaran kat kat daha iyi ve daha bilgilendiricidir.
Eğer İngilizce bilginiz yeterli değilse ülkemizdeki paylaşımcılık ruhu az olduğundan dolayı bu tip para kazanma kitaplarına ulaşmanın mümkün olamayacağından dolayı, deneme yanılma yöntemlerini kullanmanız gerekecektir. Buda çok uzun soluklu ve bıktırıcı bir yöntem olduğundan dolayı çok fazla sabır gerektirir.
İnternetten para kazanma kitaplarını kullanmayı tercih etmek:
Eğer ilk yöntem size mantıksız geliyorsa bu yöntemi seçmeniz akıllıca olacaktır. Bu yöntem sayesinde, Ülkemizde internetten para kazanma işinde uzman kişilerin hazırladığı eğitim setlerini satın alarak belirli düzeyde tecrübe kazanmayı hedefleyebilirsiniz.
Web sitemizde bu eğitim setlerini ve e-kitapları ayrı ayrı inceleme fırsatı bulabilirsiniz. İnceleme sonuçlarına göre size en mantıklı gelen yöntemi seçebilirsiniz çünkü her eğitim sisteminin kendine özgü para kazanma yöntemi bulunuyor. Her affiliate uzmanı kendi yöntemini kullanmasına rağmen alt yapının ortak olmasından dolayı sadece bu yolda uygulanan stratejilerde farklılık bulunuyor.
Örneğin kimi makale yazarak satış yapmayı hedeflerken kimi ise, Google reklamlarını hedeflemektedir. Seçenekler bunlarla da sınırlı değil bazı eğitim yöntemleri facebook ve sosyal medyayı hedeflerken bazıları ise sadece Türkçe sitelerden Türkçe ürünlerin satılmasını hedeflemekteler. En çok tercih edilen ve en kazançlı yöntemin satış ortaklığı sistemi olduğunu zaten bilinmekte ve ülkemizdeki eğitim yöntemlerinin %90 ı da satış ortaklığını hedeflemektedir.
İnternet kullanarak kazanılan parayı daha da arttırmak için her bir yöntemi ayrı ayrı uygulanabilir bu yöntem başlarda pahalı gibi görünse de neticeye bakıldığında belli bir disiplinle çalışıldığında bu sayede zengin olmak bile mümkün. İnternetten para kazanmak için seçeceğiniz her yöntem ve satın alacağınız tüm eğitim ürünlerinin temelinde disiplin, istikrar ve sabır yatmaktadır.
Eğer yeterli derecede sabra ve disipline sahip değilseniz bu yolla internetten para kazanmanız imkânsızdır. Örneğim bir web sitesi kurup bu site sayesinde para kazanmak için web sitenizle ilgilenmeniz Google da üst sıralara taşımanız ve çok fazla trafik elde etmeniz için biraz zamana ihtiyacınız olacak bu zaman zarfında gerekli sabrı ve disiplini sağlayamazsanız uğraşlarınız ve yatırımlarınız boşa gitmiş olur. İnternetten para kazanma yöntemleri ve buna bağlı tüm e-kitaplar, eğitim setlerinin tümü web sitemizde teker teker incelenecek ve bu sayede internetten para kazanma işini öğrenebilmeniz için en iyi kaynaklara ulaşabileceksiniz.
Kaynak: http://parakazanx.com/internetten-para-kazanma-kitaplari-ne-kadar-etkili/