İçerik sayısı, yazıların uzun ve dolgun olması, domain yaşı ve otoritesi, illegal +18 içerik olmaması, kopya içerik olmaması(sen copy paste yapmasan bile bazen aynı içerik ortaya çıkabiliyo ve çok az içeriğin var 1 tane içerik kopya içerik 20/1 sayfan kopya oluyo zaten) bunlar önemli diye biliyorum vardır elbette başka kriterler. Ayrıca bu başvurunu botlar değil insanlar bakıyo. 7-8 kere red yediysen vardır bişey
2 kişi mantıklı bir şekilde açıklama yapmış ama sen kabul etmeyip, başkalarını örnek veriyorsun. Onay almak istiyorsan tavsiyeleri dinleyip, harekete geçmelisin.
İçerik uzunluğu önerisini vermişsiniz . Ben daha önce de aldım adsense bundan daha kısa yazılarla . Ve içeriklerimin hepsi bana ait uzun olmasa da . Bunlar neden değil dediğim için önerilerinizi doğru kabul etmiyorum . İşin içine ilk kez girsem dediklerinizi yapardım . Misal içerikleri 300 değil de 500 yapsam yine reddedilsem halbuki red nedenim bambaşka bir şey olsa bana yardım edecek misiniz ? Yoksa boşa kürek salladığımla mı kalacağım ? Ben burda işi bilenlerden öneri istedim . Sizin dediklerinizi zaten biliyor ve örnek gösteriyorum . Ona cevabınız varsa ben de 1000 kelime yazıyım . Adamların tüm içerikler 100-150 kelimeyi geçmez ama adsense var . Demek ki sorun uzunluk değil .