İçerik sayısı, yazıların uzun ve dolgun olması, domain yaşı ve otoritesi, illegal +18 içerik olmaması, kopya içerik olmaması(sen copy paste yapmasan bile bazen aynı içerik ortaya çıkabiliyo ve çok az içeriğin var 1 tane içerik kopya içerik 20/1 sayfan kopya oluyo zaten) bunlar önemli diye biliyorum vardır elbette başka kriterler. Ayrıca bu başvurunu botlar değil insanlar bakıyo. 7-8 kere red yediysen vardır bişey
Domain yaşı genç olan sitelerde adsense süreci daha sancılı geçiyo. Ayrıca %70 kopya oranı çok yüksek bi oran gibi geldi bana çok bilmediğim için yorum yapmayacağım. Ayrıca dediğim gibi başvuruları insanlar kontrol ediyor ve tahöin ediyorum ki yaptığın 7-8 başvuruda başka biri tarafından reddedilmiştir. Yani çok eminsin ama elbet bişiler yanlış demek ki.
İçerik uzunluğundan ve kopya oranından (%70 özgünlük oranı aslında ben yanlış yazmışım ) eminim . Yoast da zaten olumlu diyor yazdıklarıma . İlla ki bir sebep var ben onu merak ediyorum . ben sorunsuz demiyorum ama adsense red nedenini bulacak var mı diye merak ediyoeum . Ben diğer sitemde bu kadar red yemedim . Ve bu kadar titizlikle uğraşmadım