ubingoldag adlı üyeden alıntı

İçerik sayısı, yazıların uzun ve dolgun olması, domain yaşı ve otoritesi, illegal +18 içerik olmaması, kopya içerik olmaması(sen copy paste yapmasan bile bazen aynı içerik ortaya çıkabiliyo ve çok az içeriğin var 1 tane içerik kopya içerik 20/1 sayfan kopya oluyo zaten) bunlar önemli diye biliyorum vardır elbette başka kriterler. Ayrıca bu başvurunu botlar değil insanlar bakıyo. 7-8 kere red yediysen vardır bişey

ubingoldag adlı üyeden alıntı

Anladım. Ben şöyle yapardım; eğer ticari bi amacın yoksa adsense gelirli site satmıyosam. Bolca içerik üretip sitemi yazılarımı optimize ederim biraz zaman tanırım. Bu kadar adsense e focuslanmam çünkü organik ziyaretçi günlük 1-2 diyosun. Sen senin rakiplerinin 100 kelimede adsense aldığına bakma yinede içeriklerini 1000+ da tutmaya çalış çünkü bazen şans faktörü devreye giriyor. her şeyi düzgün yap siteni optimize et. Geri kalanı zamana bırak. Maalesef teknik olarak yardımcı olamıyorum

Haklısınız . Ben bir kere red yiyince paniğe kapıldım . Ziyaretçileri artırmaya odaklanacağım . İçerikleri uzatmak çok zor oluyor bizim türde . Çünkü yazılacak bir şey kalmıyor ama yine de içerik sayısını 40-50 lere çıkarınca yazıları uzatmayı düşüneceğim . Çok teşekkürler .