tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam haber sitesi için düşünceniz çok güzel kabul ediyorum ama yanlış bir düşünce.

Nedenini kısaca açıklamam gerekirse, Google düzenli olarak güncellenen sitelere güncelleme sıklığına göre ziyaret eder ve sayfaları indexler. örnek veriyorum hergün sitenize sabah saatlerinde içerik giriyorsanız Google botları sizin sitenizi belirli bir süre sonra her gün sabah saatlerinde ziyaret edecek ve düzenli olarak her gün index alacak.

google arama motorunda ne kadar çok sayfanız index alırsa o kadar çok trafik çekme şansınız olacaktır. o yüzden günde 1 içerik veya 2 günde 1 içerik üretmek çok doğru bir karar olmayacaktır.

her gun içerik giriş saatlerinizi tabiri caizse mesai saatine başlar gibi içerik üretip disiplini elden bırakmadan içerik üretip girmeniz sizin yararınıza olacaktır. Tecrübe ile sabit.

sosyal medya bu alanda çok önemli.

Kesinlikle haklısınız hocam.

Fakat şöyle bir durum var, bahsettiğimiz spor içerikli blog sitesinde, kaliteli ve akıcı bir üretim yapabilmek adına en az 1 gün boyunca araştırma yapıyoruz. Sizin bahsettiğiniz detay kesinlikle doğru. Ne kadar içerik, o kadar index ve güncellik, o konuda hemfikiriz. Zira o şekilde bir düşüncemiz olsaydı, inanın elimdeki tüm işleri bırakarak bütün gün 5, 10 tane başlık üretmeye çalışırdım. Fakat konunun Google tarafındaki artısından ziyade, kendi fikirlerimize uygun bir şeyler düşünmeye çalışıyoruz, dijital medyada da aslında Google ve SEO kısmıyla alakalı ters düştüğümüz nokta burası.. :)