Resmen rezillik başka bir şey değil. Bir kargom var kargom da kı numarayı değişmek istedim. ilk Araıgım numara 0850 202 0202. 12.08.2020 Öğlen saatlerınde bana dedilerki şubeyi arayın tamam dedim.
Verdikleri şube numarası: 0282 262 86 46 defalarca aradım müsteri hizmet yetkilisine baglanıyor telefonu açıp konuşmadan kapatıyorlar. Sanki dalga geçiyorlar. Giden Kontur felan umrumda değil ama yaptıkları resmen dalga geçmek. Tekrar 0850 ile başlayan numaralarını aradım dedimki yaptıgınız terbiyesizllik madem şubeniz cevap vermiyecek baglanmıyayım. O gün konuştuğum hanımefendi şikayet oluşturuyorum. Gereği Yapılacaktır. Kargonuz size teslim edilecektir dedi. Tamam dedim. Bügun kargo takibine bakam dedim ne göreyim kargo iade sürecinde. Tekrar 0850 li numaralarını aradım açan hanımefendi dediği laf kargonuz iade sürecinde durumu anlattım dün bir şikayet oluşturulmuştu ne oldu ona diye ve muhteşem cevap herhangi bir şekilde şikayetiniz oluşturulmamış ben oluşturuyorum. Dünku hanımefendi yapmamıssa sizin yapacagınız ne malum ??? İnsanları pek umursamıyorsunuz onu anladıkda bu ne rahatlıık arkadaş.. birde dalga geçer gibi hanımefendi evinize gelmişler ihbar bırakmışlar diyor tüm gün evdeydim. ne gelen oldu ne giden.Gittim birde kapıya saga sola baktım. Keza homeoffice çalışan bir insanım. Kısacası Süratkargo Rezillik bana göre artık tamamen.