Merhabalar, web geliştirme platformunda tasarım işinden çok programlama kısmına odaklandığım için bu duruma denir nasıl Google'lanır bilmiyorum, bunun için web tasarımcılardan özür dilerim :)

Genellikle projelerime başlamadan önce taslak çizim yaparım ve bunu Paint üzerinden gerçekleştiririm, hem kullanışsız olması hem yetersiz kalmasından dolayı şikayetçiydim fakat pek uğraşmak istemiyordum, yarım kalan projelerime el atmışken bu olayı da sonlandırmak adına bu konuyu açma gereği duydum.

Taslak çizimlerim genellikle şu şekilde oluyor;


(Oyun sunucusu için yazmaya başladığım ve yarıda bırakıp tamamlamak için tekrar döndüğüm projenin üyeyi karşılama sayfası)

Aynı anda üye panelini ve misafir sayfasını çizip karşılaştırma yapabileceğim taslak çizim uygulaması arıyorum, bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Adobe DW yapmak istediğim işin daha da ötesinde olduğu için tercih etmemeyi uygun gördüm, taslağı çizip siteyi Atom üzerinden yazıyorum.

Adobe PS kullanıyordum fakat daha basit bir şeyler arıyorum. Mesela hazır kutucukların bulunduğu, sürükle bırak mantığının yürüdüğü ve bırakılan nesnenin tekrar düzenlenebilir olduğu bir şeyler iyi gider.