Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda diğer projelere ağırlık verildiği için bir projemiz ile gerektiği gibi ilgilenemiyoruz. Bu projemize yazarlık yapabilecek bir adet çalışma arkadaşı arıyoruz. Bütçemiz ayda 500 TL. Bu bütçe ile günde sabit sayıda içerik üretebilecek arkadaşlar arıyoruz.

Yazılacak kategori: Teknoloji, tasarım, yazılım, oyun ve ilgili haberler. (Her birinde yazması şart değil. 2 tanesinde aktif olabilirse yeterli. Haber ve yazılım hakkındaki içerikler önceliğimiz)

İlgilenen arkadaşlar ayda 500 TL ücrete günde ne kadar içerik üretebileceğinin bilgisini DM ile gönderir ise detayları görüşebiliriz. İçeriklerin +400 kelime olmasını istiyoruz. Sadece yazmak için yazacak olan arkadaşlar lütfen pm göndermesin. "Günde 1 tane yazarım ama benim yazılarımın kalitesi şu" gibi yaklaşanları da değerlendireceğiz. Bütçemize uygun bir arkadaş arıyoruz. Kimseyi bütçemize indirgemeyi düşünmüyoruz. Bu yüzden ilgilenen bütçeyi uygun gören ve verdiği sözleri yerine getirebilen sorumluluk sahibi arkadaşlar DM gönderip buraya DM gönderilmiştir yazarlar ise sevinirim. Tam olarak yazar değil ilerisi için ekip arkadaşı arıyoruz.

İçerik girişleri WordPress üzerinden yapılacaktır ve editör onayına gidecektir.
DM gönderen arkadaşlar ulaşılabilir olmaya özen gösterirlerse daha iyi olacaktır. Memnun kalınır ise bütçe ve talep zaman içerisinde artış gösterecektir.

PM kutusu doludur, detaylı bilgi için lütfen mail gönderin:



Herkese iyi forumlar.