üstadım ben de blogger ile başladım, pek becerikli olmadığım için domain ve hosting işine girdim, blogger siteleri de var ama başarılı olan, birçoğu domain yönlendirmesi yaptığı için farklı görünüyor olabilir, blogger tabanlı olup çok iyi sıralamalar yakalayan arkadaşlarım vardı. umudunu kesmeyin, şu an burada paylaşılan blogspot sitelere baktım, bence yazılar gerçekten kaliteli, azıcık yayılım diye hak ettiği yere gelir diye düşünüyorum
Ona kardeşim teşekkür ederim. Aslında ben siralama konusu dert etmiyorum 10 sene önce açıp unuttuğum saçma sapan siteler hala hit alıyor aslında ben biraz sabırsız bı insanim . Blogger o açıdan benim işime yaramıyor. Mesela blogger günde 2 yazı paylasman gerek seo için ama ben istiyorum ki sitemin icerigini. Günde 30 50 arası gireyim o yüzdende yeni actigim siteler pek hit alamıyor. Bunu denedim tecrübe attım burdaki blog la aynı anda açtığım elektrikçi sitesi 7 konu açtım bı ayda ama şu an hemen indexliyor Google . Hemde aldığı toplam tıklama 100 falandir ama burada paylaştığım İndex alması bı hafta suruyo çünkü günde 50 tane yazı paylastigim oldu sanırım kara listeye aldı Google beni ama yılmak yok 😁