Site adresi: [COLOR=#2969B0]ANAHTAR KELİME DOMAIN.[/COLOR]
Site için istenen fiyat: [COLOR=#B8312F]150[/COLOR][COLOR=#B8312F][COLOR=#B8312F]₺ - PAZARLIKSIZ.[/COLOR][/COLOR]
Sitenin aylık getirisi: Reklam eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi: 14/07/2020
Kategori, sitenin içeriği nedir?: Yemek Tarifi
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi.
Ziyaretçi kaynağı: Ölçülmedi.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10.05.2020 tarihinde domain reglenmiştir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte satılık.
Hosting dahil midir?: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinen bir banı yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinen bir banı yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Lisanslı TrendyMag ve Jannah teması, satışa dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, yok.
[COLOR=#B8312F]Ekstra açıklama:[/COLOR] Siteyi, açık arttırmadan almıştım. Siteyi aldığım zaman iç SEO açısından vasatın altındaydı. (Satıcı alınmasın. :)) Öncelikle temayı, Jannah teması ile değiştirdim. Ardından WPRocket ve Yoast eklentisi kurup, tüm ince ayarlarını yaptım. Tüm başlıkları ve alt başlıkları, makaleleri ve resimleri olması gereken iç SEO kuralına uyumlu hale getirdim. Siteyi, diğer sitelerime makale yatırımı yapmak için satıyorum. Fiyatta pazarlık yoktur. Çalışmalarımda, ne kadar titiz olduğumu; benden back-link paketi alanlar ve daha önce site almış arkadaşlar bilir. Site adını görsellerde açık bıraktım. Detay için PM atabilirsiniz. Alana, satana hayırlı olsun. :)

[SIZE=3]News Kaydı:[/SIZE]

[SIZE=3]DA - PA - SS Sorgusu:
[/SIZE]

[SIZE=3]GTMetrix Sonucu:[/SIZE]