-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Niş site açın, bekleyin ve paraların yağmasını bekleyin. Mükemmel bir kelime analizi ve ekip çalışmasıyla bir veya iki yıl gibi bir sürede ayda 5 haneli rakamları görebilme ihtimaliniz var. Ha eğer ben Türkçe site açmak istemiyorum diyorsanız da yine güzel bir konu seçin ve ingilizce makale yazabilen bir ekip kurun. 35 Bin TL ile böyle bir girişim yapabilirsiniz. O kadar param olsa böyle bir girişim yapardım. En azından coin ve borsa kadar risk içermiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Sunucu/Sistem Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting firması kurma hizmeti veriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Bence bunu kendine sorman lazım, ben e-ticarete yatırırım parayı batırırım ama sen 10-20 katı kazanırsın. Bir ortama girdiğinde düşün ben neyi diğerlerinden daha iyi yapıyorum diye. En anladığın sektör en mantıklısıdır. E-ticarete başlamak istedim benimle aynı başlayan geçen ay günde 103 bin lira ciro yaptığını öğrendim. Bense şirketi kapattım. Her insan farklıdır, bence kendin düşün.
Stripe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sanal Pos
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazı sağlam altcoinlere girebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
34,000TL si ile Altın al yastık altına koy
geri kalan bin tl bana gel her ay zahmet etmeden para kazandırayım 2-3 bin civarı milet yanlış anlar ( Adsense +Site Kurcam)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dropshipping veya adsense mantıklı
https://bit.ly/3ggzPQP - ♣ Freepik Aylık/Yıllık Premium Hesap Satış - ♣
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fiziki işlerden ziyade dijital işler ile uğraşmanızı öneririm. Fiziki iş demek, sermaye demek elinizdeki paranın sıfırlanması demek. Fakat dijital dünyada daha bütçeli ve daha çok getirili işler yapabilirsiniz. Sosyal medya hizmet satışı, reklamdan gelir elde eden siteler, stoksuz e-ticaret, döviz, kripto veya altın al-sat yapılabilir. Kredi çekmenize, borçlanmanıza gerek kalmadan bütçenizin çok küçük bir kısmını düzenli olarak yapacağınızın işin reklamına harcamanız bile size günlük güzel para bırakır. Hiç yoktan takipçi satma yoluna girseniz günlük 5₺ reklam kampanyasıyla, günde 150₺’lik satış yapmanız ayda 4,500₺ ciro yaptırır. 150₺ yapamadın, 75₺ yaptın; 2,250₺’den yattığın yerden asgari ücret parası alırsın. Yine ana paraya çok zarar vermeden döviz kovalarsın; çok olmasada en azından günlük giderini karşılayabilecek rakamlar kazanabilirsin. Ama döviz, kripto vb. işlemler sabır gerektirir; aceleci olmamak lazım. Kazanabileceğin gibi zararada girebilme ihtimalini göz önünde bulundurmalısın. Onun haricinde zaten sadece 1’e alıp, 2’ye satma işlemini yapsan cebine aylık 1.500-3.000₺ arası para sokarsın ilk 3 ay içinde. Tamamen sana kalmış birşey, önemli olan yapmak istediğin iş ne? Yeteneklerin neler?