Bu konu hakkında ben çok uzun zamandır millete söylüyorum ama hikaye geliyor insanlara :) *** da o kadar bahsettim tecrübelerimi koydum ortaya. Bunlarla ilk etapta bir fırlama yapar sonra gümlersiniz dedim ama milletin işine gelmedi :)
Ama artık hiç karışmıyorum daha iyi oluyor. Adam alıyor 2000-5000 backlink bir ay sonra gümlüyor bu sefer geliyor bir aylık çalışmamız oluyor 3 ay. İnsan oğluna (herkez üzerine alınmasın lütfen) İYİLİK YARAMIYOR malesef ki.
Ama artık hiç karışmıyorum daha iyi oluyor. Adam alıyor 2000-5000 backlink bir ay sonra gümlüyor bu sefer geliyor bir aylık çalışmamız oluyor 3 ay. İnsan oğluna (herkez üzerine alınmasın lütfen) İYİLİK YARAMIYOR malesef ki.
Benim bu durumumu en iyi sen anlıyorsun abi biliyorsun. O kadar birbirimizle tartıştık, kararlaştırdık bu konuyu. Millet allayıp pullayıp süslüyor her yaptığını. Biz olması gerektiği gibi yapıyoruz ama bizim yüzümüze bakan yok :)
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ATASÖZÜ OLDUĞU İÇİN DİYORUM:
Millet eşşek olunca, semer vuranı çok olur...
Ek Olarak:
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Google penguenle filan bunun alakası yok. Sıralamalarda ciddi anlamda sorun var. Size bir örnek vereyim. Üç aydır kapalı olan bir site güncel içerik eklenen bir sitenin üstünde çıkıyor. Ayrıca iki satırlık bir tanım yazısı olan bir siteyle o konu hakkında derinlemesine bilgi içeren siteyi karşılaştırıyorsunuz tanım sitesi üstte çıkıyor.Bunun tek bir açıklaması var. Google yeni bir güncelleme yolda.
Penguen algoritması yeni yeni yerine oturuyor. Algoritma geleceğine ASLA inanmıyorum. Çünkü Google bir algoritma geliştirmeden düzenlemeden 1 hafta öncesinden haber veriyor...
Bende bu konuyu size akşama "RESİMLİ VE GÖRSEL OLARAK" açıklamazsam ne olayım...
Google'nin ömrünüzde algoritma botlarını görmemişsiniz, nasıl çalıştığını ve siteye dağıldığını bilmiyorsunuz. Bunu akşama resim olarak atayım da belki bazı konularda kendimi ispat etmiş olurum...