Arkadaşlar En Uygun Descrip Ve Title Ayarlarını Bulma Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum. Bu İşte Benden İyi Olan Arkadaşların Önerilerini Rica Ediyorum.
Site: Sesliye.com
Title(Başlık) : Sesli Chat | Sesli Sohbet | Arkadaşlık Sitesi - Sesliye.com
Description : Türkiyenin En iyi Sesli Chat ve Arkadaşlık Sitesi - Sesliye.com
Anahtar Kelime : sesli chat, sesli sohbet, tarkan, seslichat, arkadaşlık sitesi, dost, yaşam, sesliye, ücretsiz, partner, bayan, magazin
Site Arkadaşlık Sohbet ( Sesli chat ) Konumundadır. İlgili Arkadaşların Önerilerini rica Ediyorum.
Site: Sesliye.com
Anahtar Kelime : sesli chat, sesli sohbet, tarkan, seslichat, arkadaşlık sitesi, dost, yaşam, sesliye, ücretsiz, partner, bayan, magazin
Site Arkadaşlık Sohbet ( Sesli chat ) Konumundadır. İlgili Arkadaşların Önerilerini rica Ediyorum.
Merhaba;
Description kısmı dediğiniz yer sitenizin açıklama kısmıdır.Yani ziyaretçinin sitenizin ne iş yaptığını,nasıl bir hizmet verdiğini öğrenme işlemini desc. kısmı açıklar.Bu yüzden desc. kısmınızda bir sorun yok.Böyle kalabilir.
Keywords bölümleriniz/etiketleriniz biraz fazla gibi.Çok büyük sıkıntılar yaratmaz ama tavsiyemiz bizlerin 7-9 arasıdır.Yani şu anlık böyle kalabilir.Etiket ayarlarken sitenizin ana kelimelerine ve sayaç kodlarından en fazla gelen kelimeyi ayarlamaya dikkat edin.Örnek;
Sitenize 500 kişi giriyorsa diyelim(günde) bunun 150 tanesi diyelim "abc" kelimesi ile ilgili ya da en fazla ziyaretçi o kelimeden geliyor.Hemen keywords kısmınıza "abc" kelimesini ekleyin.Ancak aşırıya kaçırmayın hiçbir zaman.İleride sıkıntı yaşayabilirsiniz...
Sitenizin title kısmı fena değil ancak desc. kısmı ile aynı olmuş.Farklı olması açısından değiştirebilirsiniz.Sonuçta arama sayfasında 2 tane aynı kelime görünecek.Çok büyük bir önemi yok ancak ister değiştirin ister değiştirmeyin.Siz bilirsiniz title konusunda....
Kısaca;
1-Sitenizin içeriğine,hedefine uygun desc. (açıklama) kısmı oluşturun,
2-Sitenizin keywords kısımlarını 7-9 arasında tutmaya çalışın aşırıya kaçırmayın(not: konu içi değil,anasayfa)
"Ayrıca Türkiye'de ki webmaster platformlarındaki bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz eşi benzeri bulunmayan ve tamamen ücretsiz olarak sitenizin 800+ kelime şeklinde incelenmesini isterseniz http://wmaraci.com/forum/seo-isleri/wmaraci-uyelerinin-sitelerini-ucretsiz-inceliyoruz-44960.html
yazabilirsiniz...
Saygılarımızla,Kolay Gelsin...
SEO DANIŞMANLIĞI