-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Unity | Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam belki aksini iddia edecek çok az kişi vardır ama Wordpress dünyanın en büyük firmalarının da güvenle kullandığı ve çeşitliliği daha fazla olan geliştirilen bir sistem. Şuan piyasadaki Premium tema ve eklentilerle şahsen benim WP+Woocommerce konusunda yapamayacağım hiç bir proje yok. Çünkü herşeyin neredeyse tema ve eklentisi mevcut. Ama daha önceleri Opencartla da çok proje yapmış biri olarak aynı esneklik ve genişliği malesef Opencart'ta bulamamıştım. Tabi farklı düşünen olabilir. Şahsen bu benim düşüncem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Adı üzerinde ''kiralık yazılım'' yani sizin değil.
E-ticaret sanal dünyada bir dükkandır; gerçek olmalıdır. Bir gün mal sahibi çık dükkandan dese ne yapacaksınız? ( bir gün kapatıp gitseler mesela )
Seo açısından reklam bağımlısı olursunuz bu kesindir. İstediğiniz değişiklik veya ekler için bir ton para isterler.
Kendinize ait bir siteniz olması gerekir e-ticaret işinde. Hakimiyet sizde olmalıdır.
200 kadar ürüne woocommerce kullanabilirsiniz; woocommerce bir eklentidir bunu unutmayalım.
Binlerce ürün için Opencart kullanabilirsiniz; opencart bir e-ticaret yazılımıdır.
Daha değişik alternatifler için ise Magento düşünebilirsiniz mesela.
Bu tarz konular defalarca açıldı ama hala neden herkes kiracı olmaya çalışıyor onu anlamış değilim.
Ve şunu da belirteyim; çoğu kiralık yazılımlar Opencart alt yapısında hazırlanmıştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.