-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
https://mahirersoz.com bloğumda yazıların altında etiketlerin görünmesini istemiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Tema ayarlarında böyle bir seçenek yok. Kod ile yapılacak bir şeyse sizden ricam anlaşılır bir şekilde anlatmanız. Pek bilgim yok kodlama konusunda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mahir Ersöz - Kişisel Blog
mahirersoz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bunu temanızda stil dosyası içine eklemeniz gerekiyor.
.tags {
color: #787878;
font-size: 14px;
margin-top: 15px;
display: none;
}
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ciplakyazar adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bunu temanızda stil dosyası içine eklemeniz gerekiyor.
.tags {
color: #787878;
font-size: 14px;
margin-top: 15px;
display: none;
}
Merhaba yardımınız için teşekkürler. Kodu dosyanın neresine eklediğimin bir önemi var mı ?
mahirersoz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiketler sizi rahatsız etmemeli. Sanırım etiketlerin arama motorları ve bu arama motorlarının siteleri ziyaret eden botları üzerindeki etkilerinden habersizsiniz ve faydalanmak istemiyorsunuz.
Yazılar/Etiketlere girip tüm etiketleri silebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Etiketler sizi rahatsız etmemeli. Sanırım etiketlerin arama motorları ve bu arama motorlarının siteleri ziyaret eden botları üzerindeki etkilerinden habersizsiniz ve faydalanmak istemiyorsunuz.
Yazılar/Etiketlere girip tüm etiketleri silebilirsiniz.
Benim yapmak istediğim etiketleri tamamen kaldırmak değil. Sadece etiketleri gizlemek. Ziyaretçiler tarafından görünmesin ama Google tabi ki de indexlesin istiyorum.
mahirersoz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyem makale içi etiketlerin görünmesini de engellemeyin... Onlar diğer makalelere geçiş anahtarıdır...
O nedenle silmeniz yönünde bildirim yaptım. Etiketler candır seo heyecan... ;)
Etikete tıkladığında o etiketle ilgili kaç tane makale görebilecek ki. Boş bir sayfa ile karşılaşılma durumu da var. Haklısınız belki de hocam. Benim biraz da görsel takıntım var. Değerli görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)
mahirersoz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiket zinciri oluşturun... bir makale de ortalama 4-5 etiket (mutlaka etiketlerde açıklamalarını da yazın) bu etiketlerden farklı 4-5 makale üretin. bir biri içerisinde bu etiketlerin bir tanesini geçirin ve zinciri oluşturun.
Boş etiketler kategoriler 404 hatasından başka bir işe yaramaz. Sitenize gereksiz boş sayfa linki çıkartmayın. Botlar artık bizlerden çok çok akıllı.
Siz boş bir dükkana gidip burada ne var diye baktıktan sonra tekrar tekrar gider misiniz? Botlar artık basit anlamda bu şekilde çalışıyor. Veri yoksa bir daha gitmiyorlar. ta ki siz o sayfayı doldurup Search Console da "sayfa değişti" diye canlı URL ile tarayıp dizine yeniden eklenene kadar.
Dediğiniz mantıklı. Etiket zincirini google botları için oluşturmaya çalışacağım. Yine de ziyaretçiler tarafından görülmemesinden yanayım. Umarım halledebilirim.
mahirersoz.com