enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Ana sayfadaki bu About yazısının bir tarafına "Torbalı Medikal Firması" ekleyebilirsen ile yarayabilir. ;)

EDİT: Arama sonuçlarına biraz baktım da ciddi sıkıntı var. Herhangi bir aramanın sonuna nuprom yazmadan çıkmıyor neredeyse. Mutlaka içerikler çok iyi şekilde oluşturulmalı. Bu şekilde bulunmak çok zor. Kaldı ki, yerli firmalara hitap yok belli ki o nedenle site full ingilizce. Yerli firmalar firma ismini bilmezse bulunmanız cidden zor.

Öneri: Türkçe aramalar için Türkçe sayfa eklemek basit ve etkili çözüm olabilir.

Cevap için teşekkürler. İhracatçı firma olduğumuz için ingilizce site yaptık. Türkçe sayfalar oluşturursam busefer sitenin ciddiyeti kaybolur. Sitenin her bir aşamasını kendi emeklerimle yapmaya çalıştım herhangi bir bilir kişiye danışmadım yada destek almadım. Bu sorunu bayadır yaşıyorum yazmak istedim. Bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim türkçe karakterler yazmadan ? Yada türkçe karakterli sayfalar oluştursam ve bunu kullanıcılara gizlesem böyle bir opsiyon var mıdır ?